Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam el neki?
Előre szólok, hogy buta kérdés lesz ez.
Párommal már mindjárt két éve leszünk együtt, nagyon szeretem.
Párszor már volt egy-két összeveszés köztünk, amiért később mondtam el dolgokat a múltamról.
Tegnap este pedig eszembe jutott egy jelentéktelen csók egy buliból, amikor nagyon részeg voltam.
Erről elfelejtettem neki szólni… mondjam el neki?
Alig tudtam aludni, nem hagyott aludni a lelkiismeretem, szerintem el kéne mondanom. Fordított esetben azt hiszem én is örülnék és úgy venném a dolgot, hogy őszinte.
De nem tudom, hogy én haragudnék-e rá. :/

A két év alatt tetted?
Ha előtte volt, teljesen felesleges róla beszélni.

Ha már együtt voltatok akkor mondd el. Mindenkinek más a megcsalás. Neki lehet az lenne, neked meg még ennél több se. Még ha te a részegséggel magyarázod is meg a tetted. A pia kihozza a rejtett vágyakat, neked pedig kellenek az efféle kalandok még. A szerelem szép dolog, de ha beiszol és engeded másoknak hogy csókolgassanak akkor inkább engedd el a párod. Szabadabb kapcsolat kell neked.
Ha a párod előtt volt akkor nem gáz. Hallgass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!