Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők lenézik az olyan pasikat, akik úgy váltak sikeresebbé, hogy olyan férfiakhoz fordultak segítségért, akik sportot űznek az ismerkedésből?
Mi van akkor, ha egy félénk srácnak nem vállnak be az olyan közhelyek, minthogy "légy kedves lányokkal", stb. hanem minőségibb tanításra vágyik, ezért ahhoz a haverjához fordul segítségért, akiről köztudott, hogy már a gimnáziumban és az egyetemen is elég sok nő "megvolt" neki? Éppen ezért mélyebb ismereteket tud átadni magáról az ismerkedéshez való hozzáállásról, a nők változatosságáról, gondolkodásáról, kommunikációról, szexualitásról stb.
Aztán mikor a pasi ezeket a tanításokat elkezdi alkalmazni, sikeresebb lesz. Egyszerűbben szólít meg nőket, összejönnek neki a randik, hirtelen bejön egy szexkapcsolat is, stb.
Ez UTÁN ismer meg téged, komoly kapcsolat céljából.
Mit szólsz hozzá?

Nem jutottál el az összetett mondat második feléig, mi?

"Nem, az a ritka, nagybetűs férfi, aki mer segítséget kérni. Na de a PUA az pont nem idetartozik. Mert az pont nem segítség."
A kérdésben nem PUA-ról írtam, hanem egy olyan srácról, aki természetesen jó a nőknél, aki nem tanulta a fortélyait, hanem természetesen vonzódnak hozzá a nők (mert mondjuk olyan apja volt, akitől eltanulta a férfias karakterisztikát).
Az ilyen srácokat a PUA szlengben "natural"-nak hívják.

Erre a kerdesre csak annyit tudok valaszolni, hogy TEGED neznek le, mert ilyeneket irsz es gondolsz, hogy "sok no megvolt valakinek", meg PUA szlengek.
Szoval mar alapvetoen a gondolkodasoddal lesz baj, nem azzal, hogy megbeszeled-e a barataiddal a nougyeiteket. (Mert azzal nyilvan nincs baj.)
"Ha szimplán dumál, tanácsot kér egy haverjától a csajozással kapcsolatban, az nem gáz. Ha valami PUA baromságokat alkalmaz, az igen."
Resident ez a komment, hiszen a PUA azt jelenti, hogy Pick Up Artist = felszedő művész.
A haver havonta váltogatja a barátnőit akkor ő is egy felszedő művész...
De értelek mit akarsz mondani, hogy a pénzlehúzós önjelölt PUA guruk helyett inkább egy hiteles srác tanácsait fogadja meg. Ez tényleg jó dolog, bár én nem vetem el a PUA-t sem, annak ellenére, mert tudom, hogy a csalók ellenére vannak hasznos PUA anyagok. De az igaz, hogy manapság már nem divat a PUA, egy átlagos, mai 18 éve srác talán azt sem tudja mi az...
De ez a kérdés nem a PUA-ról szólt, hanem arról, hogy egy csajozós haver segít valakinek, akinek nehezebben megy a dolog.
Szerintem meg semmi baj nincs azzal, ha azt mondom, hogy "sok nő meg volt valakinek". Ez nem a nőket minősíti le, hanem a srác tekintélyét emeli fel, egy fiatalos, magyar szleng.
Te feminista vagy, ezért ugrasz az ilyen kis dolgokra, ami talán az átlag nőnek fel sem tűnik, sőt maga is használhatja ezt a kifejezést. Olyan vagy, mint egy elfogult vallásos ember, aki már abba is beleköt, ha valaki Harry Potter könyveket olvas, mert az "démoni". Neked is ilyen vallásos stílusú gondolkodásod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!