Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek azokról, akik a romantikus visszautasításra lelki vagy fizikai erőszakkal válaszolnak?
Oké, ez jogos.
A testi erőszak akkor sem megoldás, hiszen mind a nő, mind a férfi, mind a gyerek helyzetén ront.
De értem, hogy mi a probléma. A sztorik nőszereplői egyrészt azért zsarolják a volt férjüket, mert aljasok, másrészt, mert tudják, hogy büntetlenül megtehetik. Az előbbin nem lehet segíteni, de struktúrális egyenlőtlenségeket valóban oldani kellene. (Megjegyzem, azt sem pofonokkal.)
22
Én elsősorban a nőnek hinnék. A többség nem ok nélkül csinálja az említett dolgokat. Ha pedig mégis, akkor nyugodtan lehet hangfelvételeket csinálni a zsarolásról és bemutatni a bíróságon.
Ja, és ne beszélj úgy, mintha a gyerek csak a tied lenne. Teljes mértékben támogatnám már csak a kommentjeid alapján, hogy soha ne lásd a gyereke(i)d (ha vannak).
3 és 5:
Bocsi, csak most reagálok, az első vagyok.
Alapvetően igen, úgy gondolom, hogy mentálisan beteg lehet az, aki levág az utcán egy hisztit vagy akár fizikailag bántalmazza, azt aki nemet mondott neki. Persze, mondhatjuk, hogy rossz passzban volt, meg szar nap után reagált csak így... De ha valakinek szar napja van, akkor nehogy már az első dolga a csajozás legyen, mert az olyan mintha kiszemelt prédával akarna megnyugvást nyerni.
Az, hogy számára ez egy védekező mechanizmus... Meglehet. De semmiképp sem normális. Nem az fontos ilyen esetben kívülálló szemmel, hogy mi az indíték, hanem az, hogy ne legyen áldozat. Sima visszautasításnál nincs áldozat. Olyan visszautasításnál ahol a visszautasított verekszik, vagy földhöz vágva magát hisztizik, ott az az áldozat akinél kezdeményeztek.
26: "De semmiképp sem normális... Olyan visszautasításnál ahol a visszautasított verekszik, vagy földhöz vágva magát hisztizik, ott az az áldozat akinél kezdeményeztek."
Még messzebbre vezet ez a kérdés, legalábbis szörnyű kimondani, de gyakran, aki ehhez a védekezési mechanizmushoz nyúl, már bele sem gondol, mit okoz vele az áldozatának. Csak, hogy jelezzem, ez szerintem sem oké.
#27 én szívesen megalázlak legalább kétszázszor, de ugye kussban maradsz végig, semmi duzzogás, hanem még örülsz is neki :D
Miért sírtok, amikor napi szinten ilyen debilek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!