Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor melyik a valószínűbb?
Érkezik facebookon egy ismerősnek jelölés hajnalban.. buli közben/után. (A srác tetszik nekem és én is neki.. bonyolult a dolog.. fél évig ment a huza-vona, de most nem ez a lényeg)
Szóval érkezik a bejeloles.. 1-1,5 hónapja már nem beszéltünk, csúnyán elvaltunk sokadszorra .. (lekezelő és bunkó volt a srác)
Fél órán belül vissza vonta a kérést…
Ez azt jelenti, hogy:
a. Csak leskelodott utánam, véletlen rá ment a be jelölésre
b. Direkt jelölt be, hogy magára hívja a figyelmet, hogy mit reagálok rá (hozzá teszem, semmit sem reagáltam)
Azért néz, mert gondol rám, hiányzom neki? Vagy ennek mi értelme?
Írni nem irt és azóta sem keresett.
28F, 26N
Persze, tudom, igazad van.
A továbblépés útján vagyok.
Csak egyszerűen nem értem… mondjuk az egészet nem… :D
És igen, tényleg gyerekes.
A leírtak alapján simán lehet véletlen.
Én is jelöltem be véletlen ismeretlent is (neki feldobott a Facebook ismerős ajánlásakor) ,valahogy az érintőkérnyőn úgy csúszott a kezem.
Nem utal túlzott komolyságra.
Esetleg félénk a pasi?
Nem hiszem, hogy ajánlásban voltam, tuti rám keresett.
De akkor meg azt jelenti, hogy leskelodott és így jött véletlen a bejeloles ..
mert nem hiszem, hogy hajnali 4 órakor, szombatról vasárnapi bulira virradóan (biztos, hogy ott volt), ő FB ajánlást nézeget …
Köszi! Mindenkinek ment a zöld kéz!
Mondanám félénknek is valamilyen szinten, de az a tipikus egoista tajparaszt is.
De, tudja ő.
Na mindegy, tényleg gyerekes…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!