Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lehet?

Figyelt kérdés

A párom sok éve ivott, de miattam abbahagyta az ivást 5 hónapja. Mindent megtesz értem, bátran mondhatom hogy a tenyerén hordoz. Mindig figyelmes, sok az ölelés, érintés, bújás. Abszolút MI-ben gondolkozik, ahogy én is, mindig engem helyez előre (szexben is).

Mégis valaki azt mondja, hogy ez nem feltétlen szerelem és csak mint embert szeret, mert ez neki nem villámcsapásszerűen jött. De ugyanakkor nagyon mélyen, erősen kötődünk egymáshoz, sose veszekszünk, tiszteljük egymást.

2022. márc. 19. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolom, hogy a szerelem csak akkor szerelem ha villámcsapásszerűen jött. Sok olyan ember van akik lassan estek egymásba mégis szerelem van köztük.
2022. márc. 19. 15:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Valaki ezt mondja? És miért számít az, hogy más mit mond?

Ameddig ti boldogok vagytok addig ne hagyd hogy más elbizonytalanítson

2022. márc. 19. 15:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Állítólag pont az az igazán mély, ami lassan alakul ki. Ezt mondjuk a magam részéről tudnám cáfolni, de férfiaknál simán lehet igaz. Sőt!

n

2022. márc. 19. 16:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Ahhh bakker, elárulom, minden szerelem egy kicsit más.. Senkit nem szerettem ugyanúgy- azt az 1-2-t legalábbis, akit valamiért mégis sikerült. :D
2022. márc. 19. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!