Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy domináns, kemény jellemű férfi sokszor megkapja a legjobb nőket?
Például aki olyan, mint a Barátok köztból, Bartha Zsolt.
Link: [link]
(Rékasi Károly nagyon jól játszotta azt a szerepet!)
"az is komoly előny a nőknél, ha a férfi bűnöző"
Van baj a toronyban rendesen 🤣🤣🤣
#13: és szerinted kik írtak neki? És mert van pár ilyen nő, attól a többség messze nem ilyen. De elég ostobának kell lenni, hogy ilyen következtetést vonj le.
Mindenre van valamilyen kereslet.
Nekem nagyon bejön ha egy férfi domináns. Az ágyban. Ott legyen kemény és alázós. Máshol, mással ne. Van az a mondás, hogy az ideális nő úrinő társaságban, és krva az ágyban. Na ezt várom el egy férfitól is. Legyen úriember a hétköznapokban, és vadállat a szexben.
Amúgy attól függ, kinek mi a jónő. Ilyen tipik bunkókkal a telepi kiskirálylányok szoktak lenni (de ők nem sokáig maradnak jónők, amint kész az első gyerek, átvedlenek elhízott, susogósmackós, white trash létformába), vagy a csodálkozó szemöldökű implantátumcsodák. Ha valaki rájuk vadászik, akkor tényleg érdemes felvennie ezt a stílust. Ha középosztálybeli, átlag dolgozó, csinos nőket szeretne, akkor ezzel a stílussal nem lesz sikere.
Azt amúgy nem értem, hogy egy lánynak miért jó ha olyan apja van, aki miatt senki nem akar kapcsolatot vagy szexet vele. Ezt a "sörétessel várom a lányom udvarlóit" hozzáállást mindig iszonyat gáznak gondoltam. Hálás vagyok érte, hogy nekem normális apám van, aki tiniként is elbeszélgetett a barátaimmal, és a férjemet is kedveli. Egy lány is igényli a párkapcsolatot meg a szexet. Lesülne a bőr a képemről, ha ezt a prosztó, redneck attitűdöt hozná az apám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!