Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jarnál olyannal aki nincsen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jarnál olyannal aki nincsen be oltva te viszont háromszor is be vagy oltva?

Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 15:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%
Olyannal, akinek létkérdés, hogy ne legyen beoltva és folyton erről beszél illetve próbál meggyőzni, milyen felelőtlen vagyok, hogy én beoltattam magam, egy légtérben se nagyon szeretnék tartózkodni, nemhogy járni :) Szerintem, aki kicsit is komolyan veszi a saját és mások egészségét, az már régen rendben van ilyen szempontból :)
2022. márc. 14. 10:05
 12/15 Meton ***** válasza:
54%
Ez azt jelenti, hogy a véleményetek jelentősen különbözik. Lehet, hogy jó a szex, de ebből harmonikus kapcsolat nem lesz.
2022. márc. 14. 11:48
 13/15 anonim ***** válasza:
49%
Nem maga az oltás/nem oltás ténye zavar vagy érdekel, hanem aki nem oltatott, az valószínűleg összeesküvéshívő és az általános tájékozottsága sem túl magas. Plána, ha győzködni is akar róla, akkor elküldeném a bús p*csába.
2022. márc. 14. 15:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen. Viszont csak olyannak a kérdésére válaszolnék aki min 4x van beoltva :D
2022. márc. 14. 15:39
 15/15 Meton ***** válasza:

Van egy barátom, aki kiakad, ha azt mondom, hogy az oltás jó. Már 3-szor volt covid-os, de meg van győződve, hogy az oltás egy rossz dolog. Engem ugyan nem zavar, de a betegséget terjeszti. Aki meg esetleg belehal, hát istenem, a gyengék elhullanak. A baj csak az, hogy nem csak a gyengék.

A lényeg, hogy ez két gyökeresen eltérő hozzáállás. Ha nem beszéltek az oltásról, akkor nincs jelentősége. De amíg ez világméretű probléma, addig beszédtéma is lesz.

2022. márc. 15. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!