Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kiskorom óta érzem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiskorom óta érzem hogy egymásé leszünk,ő is érezte tavaj de mégsem találunk egymásra? Miért? Lesz még valami vajon? 22L

Figyelt kérdés

Együtt jártunk általánosba ő felettem járt eggyel, egy évvel idősebb tőlem. Így vissza gondolva , mar akkor is ereztem hogy egymasei leszunk, hogy egy a sorsunk. Emlekszem ra még most is amikor elment mellettem a folyoson , emlekszem a jarasara de en akkor egyaltalan nem tudtam azt hogy nekem ő kelleni fog csak igy vissza gondolva , ezek mind jelek voltak. Nem beszeltunk soha , en azt hittem hogy a nevemet sem tudja. Senki masra nem emlekszem az altalanosbol csak ra.

Elballagtunk, nem gondoltam ra , ő se ram abban biztos vagyok :D

Aztan teltek az evek, sose lattuk egymast pedig itt lakik a szomszed faluban.

Tavaj a munkahelyemre jott dolgozni egy fiu. Joban lettunk, bejelolt facebookon. Ki tettem napba egy kepet es ott volt mellette az a fiu akirol beszeltem, legjobb baratok es egybol irta a munkatarsam hogy "a baratom latta a kepedet beszelne szeretne veled felhivhat?"

En erre azt mondtam nem. Azt se tudtam kirol van szo.

Aztan bejelolt facebookon.

Mondta hogy latta a kepemet, megszeretne ismerni. En rosszat ereztem ezert nem foglalkoztam vele. Aztan kiderult hogy egyutt el egy novel. Azt mondta el akarta mondani csak szemelyen. Nem szereti , sajnalja azert van vele meg stb

Letiltottam.

Telt az ido. Munkatarsam nem hagyott beken hogy talalkozzak mar azzal a fiuval csak egyszer hogy beszeljunk, latni akar engem....

Nem talalkoztam.

Az idegbe fultam meg hogy miert van ez hogy egyutt el valakivel, legalabb ne erdeklodne irantam akkor es nem fajna

Aztan eltelt 3 honap, munkatarsam irt nekem hogy itt vannak a faluba menjek ki. Nem birtam magammal. Kimentem.

Annyira tetszett meg olyan osszhangban voltunk nem hittem el megtortent az amit mimdig is szerettem volna. Nem volt semmi , nem akart megcsokolni sem , tudta hogy nem fogom , meg tiszteletlenseg lett volna beprobalkozni. Mondta hogy emlékszik rám ahogy mentem a folyosón, olyan fura volt hogy ő is emlekszik ugyanarra mint en

Haza mentek. Utana irt egybol, de nem beszelgettem vele, ideges voltam meg haragudtam ra.

Masnap hivott talalkozni, mondtam hogy nem tudom hogy mi legyen.

Egyszer csak este azt vettem eszre hogy irja nekem hogy "irj vissza te k..rva" , tudtam hogy nem ő az. Aztan hivott messengeren felvettem, es a no szolt bele.

Azonnal letiltottam, utana amikor tudtam hogy dolgozik irtam neki hogy nagyon rosszul vagyok es felek hogy mi lesz, letiltot.

Pont ugy esett hogy leszamoltam masnap , a masik fiut is letiltottam haragudtam amiert belevittek ebbe.

Ez nyaron volt, azota nem tortenik semmi. Fog még vajon?

Azota sem tudom kiverni a fejembol nagyon fura erzes

2022. márc. 9. 23:14
 1/10 A kérdező kommentje:
Ezek utan hogy letiltott nem akarnek semmit mert megalazott, de igy ismeretlenul erdekel ti hogyan latjatok ezt
2022. márc. 9. 23:15
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Semmi nem történt, csak te képzeltél oda dolgokat.

Miért alázott volna meg? Te tiltottad le először :)

És egyáltalán, barátnője van. Miért bonyolódna bele bármibe is? Felejtsd el.

Ráadásul a nőjét is átvágja. Vagy neked hazudik. TÖk mindegy. Nem egy olyan pasi, akitől bármit is akarni kéne.

2022. márc. 9. 23:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Reménykedj, hogy nem lesz! Hazug szemétláda, a haverjával együtt.
2022. márc. 9. 23:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Barátnője mellett. Ultra gáz
2022. márc. 9. 23:52
 5/10 A kérdező kommentje:

Kettes te nem vagy normalis

Harmas, csak addig zaklattak ameddig bele nem vittek a szarba, igazad van

2022. márc. 9. 23:53
 6/10 A kérdező kommentje:
Azt mondta a baratnojerol hogy azert jott vele ossze anno mert szerelmi csalodasa volt es ossze ragadt vele....vele van vagy 7 éve nem tudom benne fog e maradni egy ilyen "gyerek szerelemben" , de lehet nem is kene hogy erdekeljen engem ....
2022. márc. 10. 00:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
neeeee! Őnámítássss!
2022. márc. 10. 00:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne is mondjátok én is mikor kimegyek a falu határába lányokat összeszedni azzal a valósággal kell szembesülnöm, hogy csak sajnálatból állnak velem szóba.
2022. márc. 10. 04:22
 9/10 anonim ***** válasza:
83%

*tavaly (csak mert borzalmasan zavarta a szememet, a többit hagyjuk).

Figyi, nem volt semmi, és egyébként is max egy kis dugást akart a nője mellett. Nincs szó szerelemről, meg összekötött sorsról, és egyéb baromságokról. Ha jól olvastam, kb nem is ismered, csak vonzó. Szóval inkább reménykedj benne, hogy nem lesz semmi, soha többé nem hallasz felőle, és olvass ki pár könyvet. Lehetőleg valami komolyabbat, ne tinilány regényeket. Az egyrészt eltereli a figyelmedet, másrészt fejleszt, hogy ne dőlj be az ilyen idiótáknak, és ne higgy humbugokban, mint sors, meg egymásnak rendeltség... 🙄

2022. márc. 10. 06:57
 10/10 anonim ***** válasza:
60%
Mindkét csávó nagyon gázos, a munkatársad aki kerítőt játszik a kapcsolatban levő haverjának meg az ismerősöd is aki a nője mellett hülyít. Te meg naiv vagy és nincs életed, ezért találsz ki ilyen összekötött sors meg hasonló baromságokat. Ismerkedj meg inkább új emberekkel, ezeket a lelki szegényeket meg hagyd.
2022. márc. 10. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!