Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok szerelmes? Az leszek még?
Van egy lány akivel együtt vagyok, kb. 2 hete. (Előtte 3 hétig ismerkedtünk.) Nagyon jól érzem vele magam, viszont nem vagyok még szerelmes belé. Vagyis pár tünete megvan.
pl. nem érdekelnek más lányok, nem izgat a gondolat, hogy mással milyen lehet. Pedig előtte minden nap más kellett.
Plusz ha belegondolok, hogy más fiúval töltené az idejét, zavarna egy kicsit.
Viszont nem érzem azt az elsöprő "minden másodpercben vele akarok lenni érzést", és nem is vagyok elvakulva sem, hogy minden mást irracionálisan mögé helyezzek.
Viszont törekszem ezekre és arra is, hogy minél több örömet szerezzek neki.
Még nem történt köztünk csókon kívül semmi.
Külsőre is megszépült már a szememben, csúnyán fogalmazva az elején ha 10/7-et adtam rá ismerkedésünk előtt, akkor most már 10/10 a szememben.
Folyamatosan ezen kattog az agyam 0-24ben, hogy miért nem vagyok az az elvakult szerelmes, aki fűt fát magamögött hagyva ledózerolna érte mindent.
Ez idővel kialakul? Vagy csak én komolyodtam meg az évek alatt és "ennyi a szerelem" nálam? Legutóbb 7 éve voltam ilyen szerelmes amit írtam, az első nagy szerelem volt akkor. Azóta viszont nagyon jégszívű lettem. Soha senkivel nem akartam semmi komolyat. De ő vele nagyon szeretném, ha működne úgy, ahogy írtam.
18/L 22/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!