Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért érdekli és miért akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érdekli és miért akarja ezt?

Figyelt kérdés

A legjobb fiú barátommal néha eléggé nem baráti módon viselkedünk. Kezdeményezi, provokálja a csókot, simogat, hozzáér a kezemhez, ha a melltartópántom lecsúszik, visszateszi stb. Mondta hogy én is érjek nyugodtan hozzá. Minden alkalommal mikor kettesben maradunk az arcomhoz hajol és várja hogy csókolózzunk. Egyébként ő kapcsolatban él egy lánnyal. Nekem azt mondta hogy ha megkívánjuk egymást akkor csókolózzunk, de ő nem tervezte dobni a barátnőjét. Mellette nagyon sokat emlegeti hogy szerezzek pasit és azt is megkérdezte hogy ez a nostani felállás maradna-e ha lenne barátom. Arra is utalt hogy lehet azért csókolom meg, mert rég colt pasim, arra a kérdésre is célozgatott hogy hosszú távú dolgot szeretnék-e tőle. Miért akar nekem pasit és miért érdekelheti hogy ez marad-e?

Ami nekem még fura hogy ha a lánnyal marad, rám miért van szüksége?

2022. márc. 8. 12:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
qrna.
2022. márc. 8. 12:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesen vagy ilyen naív?

Nem érdekled, az se hogy ha lenne pasid, csak annyi, hogy a barátnőjének ne beszélj róla, hogy szexeltek.

2022. márc. 8. 12:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mint mindenben, a szexben is jólesik egy kis változatosság. A barátnője lenne a főétel, te pedig az időnkénti desszert. Mivel pasast javasol neked, még csak nem is takargatja, hogy a másodhegedűs szerepét szánja neked az életében. Neked kell eldöntened, hogy ebbe a nyíltan felkínált mellékszerepbe belemész-e.
2022. márc. 8. 12:44
 4/4 anonim ***** válasza:
71%

Egy idős kollégám mondta egyszer bölcsen: két p1na több, mint egy!

Ezért akarja. Ez táplálja az egoját, hogy akkora szuperkan, akinek két csaja van, te is odavagy érte. Azért akar neked pasit, mert akkor nem akarsz bekavarni a csajánál, és izgatja is a gondolat, hogy mástól is hozzá futsz, ha "igazi farok kell", amit csak ő tud adni.

Gondolom, lehettek vagy 12 évesek. Addig még elnézhető ez a gyerekes gondolkodás. Csak legközelebb a tini kategóriában írj ki kérdést.

Illetve ahogy bölcs kollégám mondja: a libát nem az eszéért tartják, hanem a melle húsáért. Ugye, tollas a hátad?

2022. márc. 8. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!