Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan találta meg a számára legtökéletesebb partnert?
Figyelt kérdés
Úgy értem direkt ilyet kerestetek, vagy csak úgy jött a semmiből? És most nem egy akárkiről beszélek, aki megütött egy mércét, mert mondjuk jól nézett ki, vagy mert épp vicces volt. Az, aki minden mércét megütött.2022. márc. 6. 21:48
1/10 anonim válasza:
Véletlenül találkoztunk. Alapvetően elég sok szűrőm van, amin kevesen ugyan, de átmentek. Viszont azt, amit a párom képvisel, nem mertem volna meghúzni mércének, mert egyszerűen nem hittem, hogy ilyen van. Aztán kiderült, hogy tű a szénakazalban, de létezik.
2/10 anonim válasza:
De jó neked, én még senkivel nem találkoztam eddig aki ahhoz hasonlítana mint akire vágyom :D
6/10 anonim válasza:
csak jött. vagyis hogy szebben hangozzon,az élet elém sodorta.
7/10 anonim válasza:
Nem kerestem, véletlenül talált rám itt, egy kérdés alatt. Ő pontosan az az ember, akit mindig is szerettem volna megtalálni, a tökéletes társ számomra.
8/10 A kérdező kommentje:
gyanítom hogy akiket így "megtaláltak" itt ezen az oldalon azok mind nők :D Azért ebben nem látok akkora különlegességet, tekintve hogy 1 nő kérdésére szerintem úgy 20 férfi rögtön ír, nem nehéz így szelektálni, de azért szép ilyeneket is hallani :)
2022. márc. 7. 11:50
9/10 anonim válasza:
Mennyi kamu :D "Véletlenül találkoztunk". Hogyne. Véletlenül neked is meg rajtad kívül 20 nőnek(???) elküldte ugyanazt az ismerkedési dumát. Véletlenül nem lehet vadidegen nőket zaklatni privátban.
10/10 A kérdező kommentje:
#9 ezzel vitatkoznék mert discordon én is tök véletlen találtam egy baromi jó nőt (és most a belsőre értem, de külsőre se volt rossz), csak az volt a gáz hogy 1000 km-re lakik szóval szép illúzió, még annak ellenére is hogy ő is néha belegondolt a dologba :D De akkor is, még olyan tökéletes nővel (még 1-2 hibája ellenére is) sosem találkoztam. Ja és amikor ráírtam azt se tudtam hogy nő vagy hogy hogy néz ki, csak szimpatikus volt.
2022. márc. 7. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!