Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tetszem neki vagy csak szórakozik velem?
Az új munkahelyemen van egy pasi aki tőlem 12 évvel idősebb, nem mertem kezdeményezni mert azt gondoltam nem kellenék neki, illetve hogy párja van.
Egyik alakolommal ő kezdeményezett, viszont csak munka közben látom és én mindig őt nézem és rengetegszer nézünk egymásra.
Érdeklődött felőlem, megakart ismerni a hobbijaim, milyen vagyok, stb... De valahogy nagyon érdekli mindig hogy van-e barátom és hogy hogy állok pasizás terén amit elég gyakran megkérdez.
Mivel új vagyok így segített nekem is.
Amikor ügyetlen voltam segített és megölelt hátulról, vagy mikor kicsit bénább voltam odajött segíteni és hozzám bújt, majd megköszöntem a segítséget és mondtam hogy puszi.Erre elég pozitívan reagált, mert azt mondta hogy majd szájmaszk nélkül.
Amikor megtudta hogy más munkát csináltam, mert hallotta a beszélgetésemet, utána oda jött hozzám és megkérdezte, hogy van-e itt kiszemeltem, akkor mondta hogy elárulja ahogy mosolyogtam.
Ez mind pár nap alatt történt, elég közel engedett magához és kezdeményezett.
Közösségi oldalon nincs fent, így egyik kolegámon keresztül tudtam oda adni a számomat neki és azóta többször is beszéltünk hívásban, de ott meg kiderült hogy van barátnője.
Mégis folyamatosan érdeklődik irántam, próbál megismerni, hozzám érni és flörtölt is velem.
Nem tudom hová tenni, mert én legalábbis azt láttam hogy bejövök neki, de most meg csak annyit mond hogy barátnője van és nem tudom ezt hová tenni, mert szerinte minden rendben van a kapcsolatában.
Azt próbálta elmondani, hogy másokkal is próbál jóban lenni, viszont szerintem ez már nem a baráti értelem amiről szó van és más lánnyal nem láttam hogy így viselkedjen.Mégis látja hogy bejön nekem anélkül hogy kimondanám, de ha tudja nem tudom miért viselkedik így és hogy miért ér hozzám úgy hogy kapcsolata van.
32 éves a pasi én pedig 20 éves vagyok.
Zavar van a fejében. Teljesen rendben van neki, hogy más nők után futkos, miközben barátnője van. Ez neki teljesen oké, mi baj is lenne a kapcsolatában?
:)
Nem tudom miért lennék buta ha valóban nem volt még ilyen tapasztalatom és fiatal is vagyok.
De pár okoskodó ember aki butázni jött biztosan az életben teljesen jól csinálnak mindent és ők már mindent is tudnak.
Egyszerűbb lett volna ha normálisan megfogalmazott választ kaptam volna, az még segített is volna.
Akik pedig normálisan válaszoltak, azoknak pedig köszönöm szépen!:)
Korábban nem tudtam hogy van barátnője, csak akkor miután telefonon beszéltünk, így nem is gondoltam semmi rosszra.
De az valóban nem normális hogy van barátnője és úgy viselkedik így velem.
Nekem is volt már ilyen, meg anno 17 éves voltam amikor dolgoztam suli nyári szünetben, és a 24 éves főnököm csapta nekem a szelet, mostmar azt mondom hogy nem helyes de akkor nagyon nagyon helyesnek gondoltam, nagyon sokat beszélgettünk meg irogattunk, teljesen bele estem aztán robbant a bomba hogy barátnője van😄 en megmondtam neki hogy engedjünk el egymást akkor egy életre o meg probalta mondani hogy o nyitott kapcsolatban el, és hogy szakitani akar a barátnőjével. Persze
Szerintem engedd el, mondd meg neki hogy majd max akkor lehet koztetek valami ha szakított a barátnőjével. De akkor se ajánlanám mert ha veled lenne is ugyanígy fűzne másokat.
A válasz egyszerű
Tetszel neki és szorakozik veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!