Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes olyan lányra várni akinek van barátja?
Figyelt kérdés
1 éve vannak együtt.2022. febr. 20. 15:27
2/8 anonim válasza:
Várhatsz, de ne zárd magad addig se egy szekrénybe, éld az életed, és ha úgy kell lennie alakul majd. Ha teheted, legyél baráti viszonyba vele közben. Persze ez sem garancia semmire..Ennyit tehetsz ebben a helyzetben.
3/8 anonim válasza:
nem busz, h. várj rá.
hitegetett vmivel, h. ha vársz rá, majd érkezik?
tiszteletben kéne tartani mások párkapcsolati döntéseit, nem pedig a saját élvetegséged miatt szabotálni.
4/8 anonim válasza:
Nem.
Nekem volt olyan h nem tudtam h baratja van
5/8 anonim válasza:
És honnan veszed ha egyszer ne talántán szakítanak, te fogsz kelleni neki?
7/8 anonim válasza:
Exem is fogadkozott, hogy várni fog rám. Egyrészt nem véletlenül ex. Másrészt az a kapcsolat, aminek ő akkor a végét várta, már több, mint egy évtizede tart.
Szerencsére ő se tartja be a fogadalmait, egy évvel később már mással házasodott. Szerintem azóta is együtt vannak.
Röviden: nem érdemes várni. Tovább kell lépni.
8/8 anonim válasza:
Nem. Ha kellenél neki már rég együtt lennétek. Keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!