Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel a lánnyal még lehet jó kapcsolatunk?
Figyelt kérdés
Amikor ismerkedtünk több fiúval randizott párhuzamosan. Nem engem választott, hazudozott, majd eltűnt szó nélkül. A legundorítobb az egészben az (erre csak utólag jöttem rá) hogy amikor találkoztunk azt mondta hogy a barátnőivel csinál programot ezért sietetett, hazavitette magát közben meg másik fiúval találkozott. Elvárta azt is hogy szülinapjára ajándékot vegyek. Aztán most évekkel később újból jó lennék. Igaz sokat változott azóta, komolyodott. De nehéz elfelejtenem azt amit évekkel ezelőtt csinált velem. Nagyon sokat hazudott. Meg hogy az a fiú jobb volt nálam.
Lehet így még jó kapcsolat ebből?
2022. febr. 18. 19:47
3/3 anonim válasza:
Egyik lehetőség, hogy nehezen adod magad, megnézed, hogy mennyire őszinte, de ha van egy kis eszed, szerintem hagyod az egészet. Valószínűleg csak egy ugródeszka leszel a következő pasihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!