Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen jelei lehetnek annak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelei lehetnek annak, ha egy ismeretlen lánynak tetszel?

Figyelt kérdés

2022. febr. 16. 19:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem semmi, mert fogyi vagyok!
2022. febr. 16. 21:30
 12/15 anonim ***** válasza:
az vótmá, hogy lepippantja a brokidat?
2022. febr. 17. 00:05
 13/15 Noren1989 ***** válasza:
Vót
2022. febr. 17. 03:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát ha ismeretlen/látásból ismeritek egymást nem sok egyebet tud tenni.

A legtöbb csaj nem fog odamenni és megmondani hogy szia Gyuri bejössz.

Sokat néz. Sokat keresi a tekinteted. Ha bátrabb állja, ha félénkebb v csak zavarba jön, akkor elnéz. Tehát szemez. Néz amikor azt hiszi nem látod. Erre pl érdemes lehet odafigyelni.

Nem mondom, hogy ha ilyen van 1000%-os a siker, de nagyon valószínű hogy valamiért érdekled.

Ugyanakkor könnyű belefutni abba is hogy csak ilyen.

Saját példa: most kezdtem a mestert és a csoporttársaim nagy részét még csak most ismertem meg. Van egy srác aki pont egy tegnapi órán így kb velem szemben ült. Tök sokszor azt láttam, mintha nézne, sokszor összenéztünk, én meg valamiért zavarba jöttem (nem is annyira az esetem, szóval nem tudom miért:D) és elnéztem.

Aztán igazából azt figyeltem meg hogy ő elég sok embert úgy...néz. Hosszabb ideig akár, nem csak engem. Szóval nem vonok le messze menő következtetéseket.

De nem is kell rápörögni erre. Ha azt látod sokat néz, valami érdekes van rajtad/szimpatikus vagy. Legyél laza. Ha nem jön össze, akkor nem, nem a világvége:)

2022. febr. 17. 07:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálad "felejti" a fogkeféjét. Legyél óvatos, legközelebb bőrönddel érkezik... Csalhatatlan jele annak, hogy tetszel neki!
2022. febr. 17. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!