Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húszon évesen mennyire szempont az egy kapcsolatban hogy ki mennyit jár bulizni?
Figyelt kérdés
Ha én nem járok egyáltalán az hátrány egy olyan lánynak aki majdnem minden hétvén megy? Mennyire fontos szempont ez egy kapcsolatban?2022. febr. 16. 17:30
1/5 anonim válasza:
Nem hátrány ha nem zavarja hogy én megyek és nem akarja megtiltani. Esetleg néha eljön velem, hogy megismerje a barátaimat.
2/5 anonim válasza:
azzal aki majdnem minden hétvégén bulizik eleve felejtsd el a kapcsolatot
3/5 anonim válasza:
1.
Ezzel az lesz a gond idővel, hogy mindig az lesz, hogy mindenki ott van a párjával, te meg majd ülsz egyedül.
4/5 anonim válasza:
nem sokáig lennék büntetlen előéletű ha mindig a bulikázos csajom miatt kellene levakarni az ottani erősre ivott drogozott vándámokat...
5/5 anonim válasza:
Nálunk hasonló a felállás. Nekem nem annyira hátrány, megyek nélküle. Igen, általában az van, hogy mindenki ott van a párjával, én meg egyedül. De nekem ez nem baj, jól érzem magam így is.
Inkább az a kérdés, hogy neked nem lesz-e baj, hogy sokat vagy otthon egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!