Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet még szerelmes, vagy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még szerelmes, vagy már nem lesz az?

Figyelt kérdés

Kb. 3 hónapja vagyok együtt a barátommal. Viszont ez a mai napig téma a kapcsolatunkban, hogy akkor most ki kit szeret, milyen mértékben. Azt mondta a barátom (21), hogy ő legutoljára 15 évesen volt szerelmes és féltékeny is, azóta voltak kapcsolatai, de elmondása szerint nem volt szerelmes, és nem tud könnyen szerelembe esni. Emellett nagyon sokszor visz randizni, szabadidejében mindig elhív magához, időt szán rám, amikor tud, programmokat talál ki. Tehát lényegében nagyon sokat foglalkozik velem, de még nem vallott szerelmet. Nem is féltékeny rám egyáltalán. Jobban szeret engem, mint a lány barátait, de mégsem szerelmes. Egyszer több időre elutaztam, és mikor 1-2 hete nem láttuk egymást, akkor volt egy olyan mondata, hogy most olyan, mintha szerelmes lenne, de lehet csak a hiányom miatt mondta. Engem zavar, hogy nem szerelmes, és nem félt egyáltalán. Ellenben én már beleszerelmesedtem, és egyre jobban frusztrál, hogy ő nem érez semmi komolyat, csak annyit lát bennem, hogy jó nő, meg jobban szeret, mint barátot.

Mi a véleményetek? Szerintetek idővel szerelmes lesz!

2022. febr. 10. 01:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet sem erőltetni, sem megjósolni. Neked kell megpróbálni megbékélni a helyzettel és végtelen türelemmel várni, amíg úgy érzed, hogy érdemes. Ha nyomás alá helyezed, akkor vagy hazugságra kényszeríted, vagy el fog hagyni.
2022. febr. 10. 07:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Van olyan férfi típus aki nem azonnal szerelmes!

De te meg ha tapadsz a nagy szerelmes lényeddel lefojtod az egészet.. türelem.. légy nő!

2022. febr. 10. 08:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Nincs túl a 15 éves első nagy szerelmén, ezek alapján, ha ezt mondja.

De amúgy még csak 3 hónapja vagytok együtt adj neki időt, ha később se, akkor ne vesztegesd az idődet.

De az a mondata, amit mondott neked, hááát, jelzés értékű. Lehet akkor se volt szerelmes, csak az elképzelt ideáljába, amit kivetített arra a lányra, és az is jelzésértékű, hogy nagyon féltékeny volt, óvatosan kéne kezelned, és ezt kipuhatolni, mert 15 évesen más ha nagyon féltékeny, mert még gyerek, na de ha most is ilyen, akkor az már Othello szindróma, és az minden lesz csak kapcsolat nem.

Amúgy 1-es, 2-es nyilván nem csimpaszkodott rá a kérdező, és nem kérdezte tőle minden nap, hanem szóba került közösen.

Nem írt ilyet a kérdező amúgy. De ha ez így lenne, akkor 1-es, 2-es tanácsát is vedd tanácsnak.

2022. febr. 10. 08:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Bár ha random szóba kerülne ez, és nekem ilyeneket mondana a pasi, én 3 hónap után is mennék, mert mit vesztegessem az időm, de én én vagyok és nem te. Alap ha valaki szerelmes valakibe, akkor nem jön össze mással amíg ezt érzi. Legalábbis nekem ez a természetes.

Az más ha azt mondja hogy neki idő kell míg szerelmes lesz, de ez szerintem jelzésértékű, hogy gyerekkori dolgokkal érvel.

3-as vagyok.

2022. febr. 10. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!