Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom hogy tetszem-e neki? Mit tegyek?
18 éves vagyok. Nagyon rég óta beszélgettem már egy lánnyal Messengeren és az utóbbi időben egyre személyesebb dolgokról beszélni. Megkérdeztem hogy tetszik-e nekem ez vagy az a frizura, hogy milyen színű szőnyeg passzol hozzá, megkért hogy segítsek neki telefontokot választani, stb.
Aztán vasárnap kihívtam hogy végre találkozzunk személyesen is. Beszélgettünk és sétáltunk kb egy órát, aztán mindkettőnknek dolga volt és mentünk a dolgunkra. Azóta természetesen beszéltünk.
Élőben is nagyon kedves és közvetlen volt velem, nekem nagyon tetszik. Mondta hogy ha megy kocsikázni a barátaival, nem e mennék vele én pedig mondtam neki hogy amikor megyek kutyát sétáltatni, nem e jönne ki találkozni ő pedig mondta hogy igen persze.
A kérdés az, hogy honnan tudhatom hogy nem csak egy barátként tekint rám? Honnan tudhatom hogy tetszem neki vagy nem? Nyilván száz százalékosan ezt csak ő tudja, de gondolom vannak erre utaló jelek, amik alapján feltételezhető.
Mik ezek? Esetleg tapasztalatok, jól bevált tippek?
Hát ezzel nem hiszem hogy sokat segítek, de legtöbb esetben, az ember ezt érzi. Nem is azt konkrétan hogy tetszel neki, ezt nem 100%-san, de amikor van egy ilyen belső pici érzésed, hogy na xy-t érdekled, más veled, érzed a viselkedésén hogy "van valami" az általában nem véletlen. Sokszor az ember ilyenkor hajlamos arra, hogy ketelkedjen, elhessegesse a gondolatot, de ezek nem véletlenül fészkelik be magukat a fejedbe, mert az ember megérzi.
A másik, hogy le tudom írni lányként mit csinálok ha tetszik valaki:
Igyekszek sokat a közelében lenni, mert jól esik, természetesnek is érzem és minél többet vagyunk egy légtérben annál nagyobb az esélye, hogy beszéljünk. Férfiaknak ez nem annyira szokott feltűnni. Pl.: volt egy időszak amikor a bátyámnak az egyik barátja sokat járt hozzánk, kint szereltek ilyesmi és nekem tetszett a srác. Vagy 3x kivittem a szemetet, megnéztem a postát (holott hètvége volt, aznap nem is jött), kimentem a kocsihoz valamiért, matattam benne mintha keresnék valamit, vagy, kiszedtem valami apróságot. A lényeg az volt hogy sokat lásson és mindig kerestem az alkalmat hogy beszéljünk😅 szóval szándékos volt, de valahol annyira természetes is, hogy a közelében akartam lenni.
Sokat mosolyog rád.
Kedveskedik neked.
Csipkelődik, húzza az agyad. Ha ott vannak mások is, akkor érezni fogod ha veled más, ha rád többet/máshogy figyel.
Sokat néz. Ez kb a legegyszerűbb. De azért ha félénkebb próbalja úgy csinálni hogy ne vedd észre.
Mélyen belenéz a szemedbe, keresi a szemkontaktust.
Összességében tehát flörtöl de ez azért mindenkinél más egy kicsit.
Ha bátrabb, lehet kicsit kelleti magát előtted.
Ha félénkebb nem mer a szemedbe nézni, hamar elnéz, zavarba jön. Ha csak szimplán barátnak tekint, nem fog zavarba jönni.
Na kb ilyesmik.
Még valami. Teljesen más az ha egy barátodra nézel rá, ha egy barátod szemébe nézel bele. Az nem lesz olyan "mély", nem lesz benne sok mögöttes gondolat. Szerintem ez is olyan, hogy ha az ember picit figyel az apróbb jelekre, leveszi, hogy ki hogyan viszonyul hozzá, bár én nőként mondom ezt, férfiaknál nem tudom hogy van.
De ha annak a szemébe nézel bele, aki tetszik, az más lesz. Sokkal mélyebb, valahogy ha figyelsz erre akár rajta akár magadon, látod hogy nem csupán egy szembe nézésről van szó. Több van mögötte, sokkal erőteljesebb. Nem rossz értelemben, nem ijesztő. Ha te vagy az az illető aki a kiszemeltre néz rá, olyan mintha megszűnne a külvilág.
Barátoknál (akár ellenkező nemű) ilyet én még nem tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!