Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Daenerys szép csaj?
2022. febr. 6. 10:29
A kérdező szavazást indított:
nagyon szép
szép
átlagos
csúnya
nagyon csúnya
60 szavazat
1/11 anonim válasza:
Szép, bár ez a kép nem a legjobb.
2/11 anonim válasza:
A karakter egyedi és szerintem nagyon szép is, meg a pasiknak általában bejönnek az őrült nők, a szexjelenetekben is jó volt. Maga a színésznő szerintem átlagos, de van benne valami bájos. Őt is szépnek tartom női szemmel.
3/11 anonim válasza:
Nő vagyok, szerintem nagyon szép.
4/11 anonim válasza:
Én is nőként mondom, hogy nagyon szép.
5/11 anonim válasza:
Sok hozzáhasonló arcú nő mászkál azért... nem egy kimagaslóan szép, de szép.
6/11 anonim válasza:
Barna hajjal szebb
Igy szoken olyan atlagos
7/11 anonim válasza:
Smink nélkül ő is átlagos.
A sorozatban jól néz ki.
8/11 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva?
A 3.válaszoló válasza tartalmilag ugyanaz, mint az enyém .😅
4.válaszoló voltam
9/11 anonim válasza:
Akik szerint átlagos, vagy nem olyan szép, az azért lett lepontozva, mert a szinésznőhöz képest az átlag csajok sem érzik magukat rondának, mivel nagyon közel áll a nagy átlag kinézetéhez.. :)) Ha belinkelt volna valaki egy szuper modellt, vagy egy átlagon felüli nőt, akkor menne a "jajj de csúnya" meg "átlagos"-ozás, mert az átlag nő meg sem közelíti azt a szintet :)) ez ilyen.
10/11 anonim válasza:
Szerintem azért ez a nő messze nem átlagos. Mondjuk ez egy ritka rossz kép. De maga Emilia nagyon szép. Nem tudom milyen szupermodellre gondolsz utolsó, de nekem sokkal inkább ő, mint mondjuk valamelyik Jenner/Kardashian vagy Hadid lány. Na szerintem ők az átlagosak, csak a plasztika feldobta őket. Emilia meg természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!