Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elképzelhető, hogy bizonyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető, hogy bizonyos nők azért nem kedvelik a TikTok lányokat, mert féltékenyek rájuk, mert tudják, hogy ők azok, akik sok pasinak bejönnek? (videóval)

Figyelt kérdés

Másként mi ok lenne a sok női kritikára? Mondjuk itt van ő:

[link]

2022. jan. 29. 21:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%

Az átlag, hétköznapi nők pont lesz.rják, hogy más nők mit csinálnak. Olyan nők szoktak más nőket kritizálni ilyesmi miatt, akik a férfiak megszállottjai. Olyanok akik úgy ámblokk lenézik a többi nőt, dicsekszenek azzal, hogy nincsenek barátnőik, hanem csak férfiakból áll a baráti körük, szerintük a legnagyobb bűn a "r...bancosság" stb...

100%ban átvették az átlag férfi gondolkodásmódot.

De ők sem hiszem hogy puszta féltékenységből vetnék meg a tiktokon táncikáló lányokat, hanem egesz egyszerűen megvetik az olyan társaikat, akik bármi vonzót csinálnak. Hiszen ha a Hím Isteneket az dühíti fel a legjobban, ha egy nő "teszi magát", akkor ők is ugatni fognak ezért.

Ilyenekből szerencsére nem sok van; a gyűlölködő kommenteket szinte mindig férfiak írják. Sőt... Pont hogy a gyűlölködő férfi kommentek alatt látsz sok nőt, akik bevédik az adott tiktokos lányt.

2022. jan. 29. 22:23
 12/20 A kérdező kommentje:
Hmm...
2022. jan. 29. 22:47
 13/20 anonim ***** válasza:
54%

8

Én hasonló kaliber vagyok! Részben genetika! Mit tudsz nyujtani cserebe, hogy teged válasszalak?

2022. jan. 29. 23:34
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja, léteznek féltékeny nők, jól látod. Mi a kérdés lényege?
2022. jan. 30. 02:53
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Én, nőként, elismerem, ha valaki szép, de ezek a TikTokos idiótaságok... Bocs,de nem az én szintem. Szerintem baromi szánalmas.
2022. jan. 30. 03:16
 16/20 anonim ***** válasza:
48%

Excelt tanuli is lehet tik tok-on.

Csaxólok!

2022. jan. 30. 04:00
 17/20 anonim ***** válasza:
66%
16: Az is gyerekeknek tananyag...
2022. jan. 30. 04:12
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Én 25 évesen már azért nem a TikTok korosztály vagyok (nagyrészt tényleg a tinik használják). Nincs bajom a TikTok nőkkel, ezzel a nővel sem, hiszen nem ismerem. De a tekintete kb mint valami szefósé, szóval nem hinném, hogy túl sok közös témánk lenne.

Én inkább úgy mondanám, hogy kiesnek a látóköréből teljesen ezek a nők. Én nem TikTokozok, az ismerőseim sem TikTokoznak (a férfiak sem). Kb annyi közöm van az ilyen nőkhöz, mint valami tradicionális afrikai törzshöz. Nem keresztezik egymást az útjaink, nem ismerem őket, és nem is foglalkoztatnak. Virágozzék minden virág, nekem mindegy.

2022. jan. 30. 12:51
 19/20 anonim ***** válasza:

[link]

Kérdező, neked pl szimpatikus ez az úr? Úgy érzed, hogy tudnál vele érdekes beszélgetést folytatni?

2022. jan. 30. 12:55
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Azta... én eddig azt hittem az a tinik szórakoztatására van. :O
2022. jan. 30. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!