Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánnyal köszönő viszonyban vagyok a társasházban ahol lakok egy ideje bujkál előlem nem értem miért ?
Figyelt kérdés
2022. jan. 25. 20:34
1/11 anonim válasza:
Hogyan bujkálhatna? Ezt csak te képzeled. Miből gondolod, hogy bujkál?
4/11 anonim válasza:
Nem előled bujkál, hanem az anyja elől, hogy ne lássa ahogy a cigit/füves cigit szívja. Utána még a szaggal is kezdenie kell valamit, hogy mikor belép és eljátssza a jó polgárt, ne legyen feltűnő.
5/11 A kérdező kommentje:
Kerüli a társaságomat
2022. jan. 25. 21:31
6/11 anonim válasza:
Ha csak köszönőviszonyban vagytok, akkor miért keresné a társoságod? Vagy köszöntök, aztán megállítod beszélgetni, és az utóbbi időben ez nem jött össze?
7/11 anonim válasza:
ha kerüli, akkor nem kiváncsi rád
8/11 anonim válasza:
Nem értem. Hogy bujkál, ha csak köszöntök?
9/11 anonim válasza:
Vagy paranoid vagy vagy csak szeretned.
10/11 anonim válasza:
Milyen társaságot? Hogy köszönj neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!