Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a PUA trükkről?
Hallgattam egy amerikai PUA, Erik Von Markovik (művésznevén Mystery) előadását, és ő mondta, hogy volt olyan srác, aki úgy csajozott be, hogy melegnek adta ki magát. De erről talán máshol is olvastam. Nyilvánvalóan így férkőzött a nők bizalmába. Aztán mikor megvolt a szex, a nők mondták neki: "azt mondtad meleg vagy". Erre a srác csak annyit mondott a lányoknak: "az voltam".
Mystery nem ítéli el a melegeket, talán mondta is, hogy a bátyja neki is az. De azt mondta erre, hogy ez a srác őrült. Nem akarok hülyeséget mondani, de ha jól emlékszem, a Tyler Durden művésznevet használja a pasas. Bár nem biztos, hogy róla van szó, lehet, egy másik pasi az.
Mit gondoltok?

Hogy volt szex egy nővel, ha a srác azt mondta meleg? Egy nő így eleve nem közeledett volna hozzá szexuálisan és azonnal rájött volna a hazugságra, amint kiderül, hogy a srác benne lenne a szexben.
A srác nem őrült, hanem hazug.
Az én tippem ez:
Vannak csajok, akik megismernek egy meleg pasit, és minden szempontból megfelel nekik, és azt kívánnák, bár ne lenne meleg. Aztán mikor a srác elkezdi mutatni a heteroszexualitás jeleit, felcsillan a remény, hogy mégsem meleg (teljesen).
Nyilván nem tapasztalt 40-esekkel feküdt le, hanem naiv 20-22 éves fiatal lányokkal. De ez csak tipp.

Nekem is sántít a történet. A szex nem ott kezdődik, hogy a srác beteszi
Kétlem, hogy az első csók után, vagy az első alkalommal, mikor eltévedt a keze, ne kérdezett volna rá a nő. Azt el tudom képzelni, hogy eljátszotta, hogy ő eddig még csak férfivel volt, de most, hogy x-et (aki elvileg hagyta, jog megdugja) megismerte, beleszeretett egy nőbe és szeretné kipróbálni a tapizást, csókot, szexet. A nő még volt olyan állat, hogy elhitte és még különlegesnek is érezte magát tőle. De, akkor egyrészt annak a lánynak ő eleve tetszett, tehát, ha átlag Gézaként közelít, akkor is meg lett volna, másrészt nem szex után kérdezte a lány meglepve, hogy, hogy is van ez.
Ez reális történet lehet, de kb egyszeri és megismételhetetlen. Annyi mindennek kellett hozzá klappolnia egyszerre.
De aksr így, akár úgy történt, a leírás erősen sántít.

"Nyilván nem tapasztalt 40-esekkel feküdt le, hanem naiv 20-22 éves fiatal lányokkal."
az ilyen PUA "mesterek" csak naiv, nőkkel sosem érintkező 20-22 éves fiatal fiúknak tudják beadni a meséjüket.

Istenem, mennyivel könnyebb lenne az élet mindannyiunknak, hogy ha már mindenképp tanulni akarjátok a könyvből tanulhatatlant, azt normális forrásból normális emberek segítségével tennétek...
Komolyan fizikai fájdalmat élek át ezektől a hülyeségektől.

Huszonkét éves vagyok, több meleg barátom van és volt akire úgy néztem, hogy "bárcsak heteroszexuális lenne", ugyanakkor ebben a korban az emberek többnyire tisztában vannak a szexualitásukkal. Nincs olyan, hogy valaki meleg, aztán hirtelen felcsillan benne a heteroszexualitás. Ilyen esetben egyértelműen hazudik.
Hát az "ilyen" PUA mesterek mint Mystery, hitelesebbek, mint akik ma annak nevezik magukat, ugyanis kb. első generációs pick up artist, ami azt jelenti, hogy a közössége underground módon működött a 2000-es években.
Neil Strauss újságíró volt az, aki leleplezte a közösséget, miután ő maga 2 évet volt benne. Onnantól fogva elrejedt az egész világon, és bárki nevezhette magát PUA-nak. Mystery 10 évig foglalkozott a témával, kiadott egy könyvet is, amiben összefoglalta a tapasztalatait. Feltehetően a napig abból a könyvből is táplálkoznak az önjelölt PUA mesterek. Az ilyenekekt, hogy "3 mp szabály" Mystery találta ki.

Volt valami gagyi film a kétezres évek elején, ami pont erről szólt. Ott "hepiend" lett, mert hát ugye - amcsiknál nem is lehet máshogy.
Valóságban ez több okból is gáz.
1.Hazudsz az illetőnek
2.Pszichopatának tűnsz, ha ezt tökéletesen eljátszod
3.Lehet ő kedves lesz és próbáld neked meleg barátot találni
4.Ha rájön a modern PC társadalom arra, hogy mit csinálsz kb. máglyán égetnek el, mert politikailag inkorrekt amit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!