Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok erről a PUA...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a PUA trükkről?

Figyelt kérdés

Hallgattam egy amerikai PUA, Erik Von Markovik (művésznevén Mystery) előadását, és ő mondta, hogy volt olyan srác, aki úgy csajozott be, hogy melegnek adta ki magát. De erről talán máshol is olvastam. Nyilvánvalóan így férkőzött a nők bizalmába. Aztán mikor megvolt a szex, a nők mondták neki: "azt mondtad meleg vagy". Erre a srác csak annyit mondott a lányoknak: "az voltam".

Mystery nem ítéli el a melegeket, talán mondta is, hogy a bátyja neki is az. De azt mondta erre, hogy ez a srác őrült. Nem akarok hülyeséget mondani, de ha jól emlékszem, a Tyler Durden művésznevet használja a pasas. Bár nem biztos, hogy róla van szó, lehet, egy másik pasi az.

Mit gondoltok?

2022. jan. 25. 14:54
A kérdező szavazást indított:
Igaz, ez a srác tényleg őrült.
Intelligens ember, jó trükköt talált ki.
25 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
98%
Szánalmas opció miért nincs?
2022. jan. 25. 14:55
 2/22 A kérdező kommentje:
Mondjuk kíváncsi lennék arra, hogy most miként csajozik. Már nem tudja magát melegnek kiadni, mert tudják az emberek, hogy mit művelt, hogy nem is igaz, amit mondd.
2022. jan. 25. 15:02
 3/22 anonim ***** válasza:
94%

Hogy volt szex egy nővel, ha a srác azt mondta meleg? Egy nő így eleve nem közeledett volna hozzá szexuálisan és azonnal rájött volna a hazugságra, amint kiderül, hogy a srác benne lenne a szexben.

A srác nem őrült, hanem hazug.

2022. jan. 25. 15:02
 4/22 A kérdező kommentje:

Az én tippem ez:

Vannak csajok, akik megismernek egy meleg pasit, és minden szempontból megfelel nekik, és azt kívánnák, bár ne lenne meleg. Aztán mikor a srác elkezdi mutatni a heteroszexualitás jeleit, felcsillan a remény, hogy mégsem meleg (teljesen).

Nyilván nem tapasztalt 40-esekkel feküdt le, hanem naiv 20-22 éves fiatal lányokkal. De ez csak tipp.

2022. jan. 25. 15:08
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is sántít a történet. A szex nem ott kezdődik, hogy a srác beteszi

Kétlem, hogy az első csók után, vagy az első alkalommal, mikor eltévedt a keze, ne kérdezett volna rá a nő. Azt el tudom képzelni, hogy eljátszotta, hogy ő eddig még csak férfivel volt, de most, hogy x-et (aki elvileg hagyta, jog megdugja) megismerte, beleszeretett egy nőbe és szeretné kipróbálni a tapizást, csókot, szexet. A nő még volt olyan állat, hogy elhitte és még különlegesnek is érezte magát tőle. De, akkor egyrészt annak a lánynak ő eleve tetszett, tehát, ha átlag Gézaként közelít, akkor is meg lett volna, másrészt nem szex után kérdezte a lány meglepve, hogy, hogy is van ez.

Ez reális történet lehet, de kb egyszeri és megismételhetetlen. Annyi mindennek kellett hozzá klappolnia egyszerre.

De aksr így, akár úgy történt, a leírás erősen sántít.

2022. jan. 25. 15:10
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

"Nyilván nem tapasztalt 40-esekkel feküdt le, hanem naiv 20-22 éves fiatal lányokkal."

az ilyen PUA "mesterek" csak naiv, nőkkel sosem érintkező 20-22 éves fiatal fiúknak tudják beadni a meséjüket.

2022. jan. 25. 15:11
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, mennyivel könnyebb lenne az élet mindannyiunknak, hogy ha már mindenképp tanulni akarjátok a könyvből tanulhatatlant, azt normális forrásból normális emberek segítségével tennétek...

Komolyan fizikai fájdalmat élek át ezektől a hülyeségektől.

2022. jan. 25. 15:20
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Huszonkét éves vagyok, több meleg barátom van és volt akire úgy néztem, hogy "bárcsak heteroszexuális lenne", ugyanakkor ebben a korban az emberek többnyire tisztában vannak a szexualitásukkal. Nincs olyan, hogy valaki meleg, aztán hirtelen felcsillan benne a heteroszexualitás. Ilyen esetben egyértelműen hazudik.

2022. jan. 25. 15:21
 9/22 A kérdező kommentje:

Hát az "ilyen" PUA mesterek mint Mystery, hitelesebbek, mint akik ma annak nevezik magukat, ugyanis kb. első generációs pick up artist, ami azt jelenti, hogy a közössége underground módon működött a 2000-es években.

Neil Strauss újságíró volt az, aki leleplezte a közösséget, miután ő maga 2 évet volt benne. Onnantól fogva elrejedt az egész világon, és bárki nevezhette magát PUA-nak. Mystery 10 évig foglalkozott a témával, kiadott egy könyvet is, amiben összefoglalta a tapasztalatait. Feltehetően a napig abból a könyvből is táplálkoznak az önjelölt PUA mesterek. Az ilyenekekt, hogy "3 mp szabály" Mystery találta ki.

2022. jan. 25. 15:21
 10/22 anonim ***** válasza:

Volt valami gagyi film a kétezres évek elején, ami pont erről szólt. Ott "hepiend" lett, mert hát ugye - amcsiknál nem is lehet máshogy.

Valóságban ez több okból is gáz.

1.Hazudsz az illetőnek

2.Pszichopatának tűnsz, ha ezt tökéletesen eljátszod

3.Lehet ő kedves lesz és próbáld neked meleg barátot találni

4.Ha rájön a modern PC társadalom arra, hogy mit csinálsz kb. máglyán égetnek el, mert politikailag inkorrekt amit csinálsz.

2022. jan. 25. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!