Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ebből?

Keress mast.
En is minden fonokommel lefeküdnék de halisten van barátom es nem szorulok arra hogy egy lyuk legyek ingyen a munkahelyemen.

Hát én a helyedben ezt elengedném. Oké, hogy nem akarsz kapcsolatot, csak szexet, de átgondoltad többek közt ezeket a dolgokat?
- Mi van, ha a főnököd mégse akar semmit? Simán bukhatod a munkahelyedet ha rámozdulsz
- Ha megtudja a párja, akkor el tudsz számolni a lelkiismereteddel? (bár igaz, ebben az esetben inkább a főnöködnek kéne, már amennyiben szingli vagy)
- Nem lenne hatással a jövőre az együttlétetek?
Egyébként annyiból, hogy viccel veled meg nézeget, én nem vennék rá mérget, hogy bármit is akar.. lehet bejössz neki, de ha szereti a családját, akkor biztosan mellettük marad

Amúgy is munkahelyet akarok váltani rövid időn belül, szóval ezek a következmények nem izgatnak.
Nekem nincs senkim egy ideje, róla meg azt hallottam hogy régebben sok nővel volt kalandja. Bár mióta van a mostani barátnője állítólag megváltozott. Bár akkor engem sem bámulna annyira gondolom.
4 vagyok
A folyamatos bámulás jelentheti hogy tetszel neki. Ez egy természetes dolog, amivel nem tud mit kezdeni, de messze nem azt jelenti, hogy meg is csalná a barátnőjét.
Illetve azt se felejtsd el, hogy nehéz egy szex után megállni. Majd akarod a következőt, az azt követőt stb. Hidd el, ezzel senki nem járna jól

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!