Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ebből?

Figyelt kérdés
A lényeg: bejön az egyik főnököm. Havonta egyszer találkozunk, eléggé rá vagyok kattanva. Vele álmodom, elképzelem hogy szexelünk stb. A bibi, hogy van barátnője akit állítólag nagyon szeret (egy kolléganőm szerint). A Fb oldalán is elég sokat posztol közös képet. A lényeg hogy nem akarok kapcsolatot, nem akarom szétszedni őket, csak egyszer lefeküdni vele. A viselkedése alapján szerintem bejövök neki. Gyakran néz, viccelődik velem. Szerintetek elő merjek állni ezzel a szándékommal? Jövő hónapban lesz egy 2 napos céges rendezvény, ottalvós, alkoholizálós. Gondoltam ha ha be leszek rúgva és ő is akkor lehet valami. Vagy hagyjam inkább az egészet?
2022. jan. 11. 12:04
 1/10 anonim ***** válasza:
69%

Keress mast.

En is minden fonokommel lefeküdnék de halisten van barátom es nem szorulok arra hogy egy lyuk legyek ingyen a munkahelyemen.

2022. jan. 11. 12:06
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Micsoda egy ocska riibanc vagy te...
2022. jan. 11. 12:08
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem gondolom magam annak, és nem is akarok semmit tőle, csak egy kiadós szexet. Gondolom nem véletlenül méreget meg viccelődik velem.
2022. jan. 11. 12:14
 4/10 anonim válasza:
100%

Hát én a helyedben ezt elengedném. Oké, hogy nem akarsz kapcsolatot, csak szexet, de átgondoltad többek közt ezeket a dolgokat?

- Mi van, ha a főnököd mégse akar semmit? Simán bukhatod a munkahelyedet ha rámozdulsz

- Ha megtudja a párja, akkor el tudsz számolni a lelkiismereteddel? (bár igaz, ebben az esetben inkább a főnöködnek kéne, már amennyiben szingli vagy)

- Nem lenne hatással a jövőre az együttlétetek?

Egyébként annyiból, hogy viccel veled meg nézeget, én nem vennék rá mérget, hogy bármit is akar.. lehet bejössz neki, de ha szereti a családját, akkor biztosan mellettük marad

2022. jan. 11. 14:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Én biztos nem kockáztatnám a munkahelyem egy kufirc miatt. Ez nagyon szánalmas.
2022. jan. 11. 16:34
 6/10 A kérdező kommentje:

Amúgy is munkahelyet akarok váltani rövid időn belül, szóval ezek a következmények nem izgatnak.

Nekem nincs senkim egy ideje, róla meg azt hallottam hogy régebben sok nővel volt kalandja. Bár mióta van a mostani barátnője állítólag megváltozott. Bár akkor engem sem bámulna annyira gondolom.

2022. jan. 11. 16:43
 7/10 anonim válasza:

4 vagyok

A folyamatos bámulás jelentheti hogy tetszel neki. Ez egy természetes dolog, amivel nem tud mit kezdeni, de messze nem azt jelenti, hogy meg is csalná a barátnőjét.

Illetve azt se felejtsd el, hogy nehéz egy szex után megállni. Majd akarod a következőt, az azt követőt stb. Hidd el, ezzel senki nem járna jól

2022. jan. 11. 18:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Csak szexet akarsz tőle. Akkor miért is a szerelem kategóriában van a kérdés? :D
2022. jan. 11. 18:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha te lennél a barátnője akkor is ilyen könnyen vennéd a dolgot? Szexet akarsz, oké és számoltál azzal is hogy ha kiderül mi lesz utána? Vagy így nagyobb az egó hogy egy párt próbára tegyél? Önbecsülés hol van? Miért nem kezdesz olyannal akinek nincs senkije. Hidd el ilyen ügyből te nem fogsz jól kijönni. Tapasztalatból mondom.
2022. jan. 11. 22:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Majd amikor oda kerülsz mutasd ám meg hogy te vagy a szexistennő, kár hogy te már elképzelted a dug*st, és kár lesz majd ha totál másképp lesz mint álmaidban. De csak tedd meg, ribinek jó leszel ha női méltóságod már nincs. Csak nehogy visszanyaljon a fagyi.
2022. jan. 12. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!