Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Walrusz79 kérdése:
Mit tegyek ha a barátnőm le akar velem feküdni az első nap után? Lehet hogy csak próbára akar tenni hogy belemennék-e?
Figyelt kérdés
2022. jan. 1. 15:04
11/21 anonim válasza:
A GYK nők sose dugnak, pláne nem kocsiba
12/21 anonim válasza:
Szegény kérdező,szexelni akar vele a barátnője,hogy sajnállak!🙄
13/21 anonim válasza:
Én abszolút megértem a kérdezőt. Annyit játszmáznak a nők (természetesen nem mindegyik!), hogy simán lehet egy ilyen félelme, hogy ez valami beteg teszt. Logika nincs benne, de simán lehet.
14/21 anonim válasza:
Ha a 79 a születési évedre utal, és korban hozzád illik a nő, akkor nem értem, hogy mi a baj. Ennyi idősen ne kelljen már hónapokig húzni.
15/21 anonim válasza:
Végül nem dugtam meg a kocsiba, és csalódott is ez miatt bennem, legalábbis máshogy állt már hozzám utána. Végül 2. találkozón, a házamban szexeltünk. Kb 10 perce voltunk itt, hogy nekem esett a konyhában.
18/21 anonim válasza:
Nem. Én az a válaszoló vagyok, aki kérdezte, hogy miért lett az első válaszol lepontozva
20/21 anonim válasza:
Lehet hogy csak azt szeretné letesztelni hogy valóban komolyak a szándékaid vagy csak a szex miatt érdeklődsz utána.
Engedd át a kezdeményezést és történjen az, és úgy, amit ő szeretne.
Mondd azt, hogy kicsit rutintalan vagy még az ilyen dolgokban, mert sok barátnőd nem volt, de mivel nagyon szimpatikusnak találod, vele kapcsolatban mindenben benne lennél, amit ő szeretne.
Sőt!!
Azt is el lehet játszani, hogy neked el van törve a kezed, így mindent neki kell csinálni, hogy együtt legyetek.
Óriási élmény lesz az biztos, mert neki el kell játszani a szende kislányt, ha rutinos, ha nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!