Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő, hogyan mutassa ki a szerelmét?
Figyelt kérdés
Elsősorban férfiak véleménye érdekelne. Mi az, ami nem sok egy kapcsolatban? Szereti egy férfi, ha gyakran ráír a párja? Legyen inkább közömbösebb? jó, ha érezteti mennyire fontos a másik? Mitől lesz izgalmas egy nő, hogy lehet megtartani egy férfi szerelmét?2021. dec. 31. 12:49
1/9 anonim 

válasza:

Ne hisztizzen, ne legyen féltékeny, ne akarjon bekorlátozni, ennyivel már főnyeremény lenne nálam valaki. Nem baj, ha gyakran rám ír, de ne várja el hogy egyből válaszolják, és ne kérje számon ha órákon át nem vagyok elérhető online.
2/9 anonim 

válasza:

Ez egyéni
Valamelyik pasit békén kell hagyni az ömlengéssel, másik pasi meg akkor se hiszi el hogy szereted, ha naponta ömlengsz is.
3/9 anonim 

válasza:

Ne flortolgessen más pasikkal, építse fel a bizalmat. Kérdezze meg mi van velem, érezzem hogy tisztel, fontos vagyok neki.
4/9 A kérdező kommentje:
Ez eddig nem tűnik túl bonyolultnak, köszi
2021. dec. 31. 13:15
5/9 anonim 

válasza:

Ne legyen közönyös. Éreztesse, hogy szüksége van rám. Fontos a pozitív visszajelzés, hogy amit értetek nőkért teszünk az kedvetekre van.
Ne várja el, hogy azonnal visszaírjak, mert nem virtuálisan élem az életem.
Én szeretem ha ő is csapja a szelet nem csak a kezdetén.
Tüzes, szenvedélyes. De van olyan pasi, aki az ellentétét szereti.
6/9 anonim 

válasza:

A válasz annyira fényes, annyira erős, hogy vaporizálna, mintha csak a nap közepébe teleportálnál.
7/9 A kérdező kommentje:
Azt nem értem, hogy én nem féltékenykedek, nem hisztizek, kedves vagyok, vidám vagyok, nem is nézek ki rosszul, nem nyomulok, mégsem szeret belém egy férfi sem, mi lehet a hiba?
2022. jan. 3. 21:40
8/9 anonim 

válasza:

Ha van kedved ismerkedni írj és közösen kiderítjük! 😏
9/9 A kérdező kommentje:
Segítsetek kérlek, még csak levelezünk két hónapja.Nem találkoztunk. Azt írta szeret, persze ezt nem hiszem el...mit tegyek, ha ír, azonnal vissza szoktam írni. Hiba? Leírtam, hogy én is szeretem, hiba?
2022. jan. 4. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!