Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy kapcsolatban gond lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatban gond lehet az ha a fiú nem valami beszédes?

Figyelt kérdés
Nem beszélek sokat, ettől függetlenül tudok vicces lenni, de mindenki csendesnek mond. Társaságom sincsen.
2021. dec. 30. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Nem
2021. dec. 30. 18:43
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Ez a típus nem létezik a nők szemében, csak levegő.
2021. dec. 30. 18:43
 3/7 anonim ***** válasza:
26%
#2:tegyük hozzá, teljes joggal, mivel ez a kettő együtt (nem beszédes ÉS társasága sincsen) egyértelműen mutatja, hogy az illető párkapcsolatra tökéletesen alkalmatlan.
2021. dec. 30. 19:28
 4/7 anonim ***** válasza:
3-as, nem értem ez hogy függ össze a párkapcsolattal. Mivan ha 2 csendes ember mégis megtalálja egymást és elvannak?
2021. dec. 30. 20:00
 5/7 anonim ***** válasza:

"Mivan ha 2 csendes ember mégis megtalálja egymást és elvannak?"

Akkor megtalálják egymást, és elvannak. Reménykedj csak.

2021. dec. 30. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Nekem a párom (férfi) csendes típus, összesen két barátja van. Én sokat beszélős és társasági típus vagyok. Nincs belőle semmi gondunk, lassan 6 év boldog párkapcsolatban élünk. Többet vagyunk ugyan otthon, hogy a párom ne érezze kellemetlenül magát, de heti 1 napot az én társaságommal töltünk, igaz már csak 4-5 órákat mivel jön a baba, de a párom olyankor is jól el van és a barátaim sem akarják feleslegesen beszéltetni. De nagyon kedvelik, mivel ha egyszer beszélni kezd egy rövid időre is akkor nagyon érdekes és vicces dolgokat mond. Még ha csendes is hiányolnák a társaságból ha nem lenne ott. Hidd el, aki szeret téged, elfogadja amilyen vagy. Mi a vitákat is megtudjuk beszélni pont emiatt. Parom higgadtan kezeli és ettől én is csillapodok és nem leszek ideges. Az előző barátom nagydumás és társasági volt, de nem jöttünk ki jól egy percig sem, mindig vitáztunk és nem hagytuk beszélni a másikat. Nincs baj a csendességgel, ha meg tudtok egyezni. 27/L

2021. dec. 30. 20:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Olyan csajt kell választani, aki birja a csendet.

Ha te nem szereted a csendet, akkor nagy Dumas csajt kell keresned.

2021. dec. 31. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!