Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek szép ez a lány?(a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szép ez a lány?(a szőke)

2021. dec. 27. 16:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem szep
2022. jan. 3. 11:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Úristen, mennyi tahó komment. Vicces, hogy itt mindegyik kérdésnél nyomják, hogy a "vanmitfogni" típusú nők a jók, itt meg lezsírmalacoznak egy átlagos testalkatú, széles csípőjű nőt.
2022. jan. 3. 23:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem kell a hiszti, 12-es. Ennek a nőnek nincs is különösebben széles csípője, ellenben formátlan pocakja van és nincs dereka. Én imádom a nagyseggű, széles csípőjű nőket, ha arányosak. Ez a nő viszont aránytalan, előnytelen alakú, mi a fenéért kellene ezt letagadni? Pláne amikor ő maga állt ki egy testhezálló ruhában közönség elé.
2022. jan. 4. 02:08
 14/16 anonim ***** válasza:

Átlagos. A legtöbb nőismerősöm ezen a szinten van. Semmiképp nem csúnya, van rajta szép, de nem igazán szép.

Van kisugárzása.

Baromi jó hangja van, mégis sokszor iszony hamis. Én örülnék, ha így tudnék énekelni.

2022. jan. 11. 20:55
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a nő szép, 7-8as. Persze nem a barbie baba szépség, de gyönyörű plus size modell lenne(ez arányos alak ekkora súllyal, csak szr a ruhája, nem pózol) normális cuccokban és sminkben. Az arca szabályos, arányos, van arccsontja, nem olyan vékony az arca mint sokaknak. A bőre kifogástalan, az orra is rendben és valami kellemes sugárzik a szeméből, mondjuk személyiség, jóság. Se elálló fül, rossz harapás, bőrhiba.. a stílusa rossz, de szuper alapanyag a kategóriájában(telt nők) nyerő.

A kis kép rossz róla, ezerszer jobbakat lehetne csinálni megfelelő stílustanácsadóval, pózolva. A hangja nem igazán jó, de ez nem kérdés.

Az én nőismerőseim nincsenek ezen a szinten, más arcberendezésűek.

2022. jan. 11. 22:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Semmi extra,nem tetszik.

Nagyon max átlagos, de inkább alatta

2022. jan. 12. 03:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!