Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép ez a lány?(a szőke)

Átlagos. A legtöbb nőismerősöm ezen a szinten van. Semmiképp nem csúnya, van rajta szép, de nem igazán szép.
Van kisugárzása.
Baromi jó hangja van, mégis sokszor iszony hamis. Én örülnék, ha így tudnék énekelni.

Szerintem ez a nő szép, 7-8as. Persze nem a barbie baba szépség, de gyönyörű plus size modell lenne(ez arányos alak ekkora súllyal, csak szr a ruhája, nem pózol) normális cuccokban és sminkben. Az arca szabályos, arányos, van arccsontja, nem olyan vékony az arca mint sokaknak. A bőre kifogástalan, az orra is rendben és valami kellemes sugárzik a szeméből, mondjuk személyiség, jóság. Se elálló fül, rossz harapás, bőrhiba.. a stílusa rossz, de szuper alapanyag a kategóriájában(telt nők) nyerő.
A kis kép rossz róla, ezerszer jobbakat lehetne csinálni megfelelő stílustanácsadóval, pózolva. A hangja nem igazán jó, de ez nem kérdés.
Az én nőismerőseim nincsenek ezen a szinten, más arcberendezésűek.

Semmi extra,nem tetszik.
Nagyon max átlagos, de inkább alatta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!