Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan bírjam ki?
Figyelt kérdés
Holnap karácsonyi falu nap lesz és nekem megjött. Ott lesz a pasim,barátnőim és egy csomó ismerősöm. Nem lesz Wc! Kb.:19és fél órán át ott leszek. Tampont vagy betétet tegyek be?2021. dec. 22. 20:27
1/15 anonim válasza:
Attól függ milyen erősen vérzel. Ha nagyon, használj mindkettőt. Viszel kézfertőtlenítőt és cserélsz ott.
2/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom,ki cserélni.
2021. dec. 22. 20:41
4/15 anonim válasza:
Ne viccelj már, 19 órán keresztül pisilni se fogtok vagy mi? Én két óráig se bírom ki pisilés nélkül.
Ha pedig még meg is van most neked, akkor mindenképp cserélned kell kb 4 óra után, tökmindegy hogy milyen betét vagy egyéb dolog. Ha csak gyengusz, akkor 6-8 óráig is oké egy betét.
5/15 A kérdező kommentje:
Hát 19ésfél órán át kilehet bírni. Nekem erősen és sokat jönn.
2021. dec. 22. 21:40
6/15 anonim válasza:
Bocs, de ez nevetséges. Nem tudok mit mondani rá, ne menj ilyen hülye helyre, ahol nincs még egy toitoi se.
7/15 A kérdező kommentje:
De nem hagyhatom ki mert kötelező programm.!
2021. dec. 22. 21:50
8/15 anonim válasza:
Hagyjad már, a hülyeséget. Ugyan ki kötelez rá? Mi vagy te a polgármester? Akkor intézz wc-t, mert az viszont kötelező 😉 Szívesen.
9/15 anonim válasza:
[link] inkább maradj otthon, 19 óra miatt aggódnék, hogy meghalok.
10/15 anonim válasza:
Talán órákat utazol egy falunapra? Menj haza, cseréld ki, aztán menj vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!