Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két ember szereti egymást akkor még találkozhatnak?
Találkozhatnak is, meg nem is. Ez eléggé rajtuk áll.
Az ilyen ikerlángos ezó szövegeket meg a felnőtt kategóriában inkább engedjük el.
Ha mindketten úgy érezték, hogy egymásnak vannak teremtve, akkor miért nincsenek együtt?
Miért nem tudják egymást elviselni?
Talán, mert az rá a racionális magyarázat, hogy a személyiségük alapján nem illenek össze! Tudom, hogy van olyan, hogy az egyik fél házas, de ha olyan nagyon "ikerlángok", akkor semmi sem lehetetlen pl. a válás.
Azt azonban el tudom, képzelni, hogy két ember ha szereti egymást, még lehetnek együtt ha pl. az egyiknek a munkája, karrierje vagy egyetem miatt kellett messzire költözni a másiktól, és ezért sohasem vesztek össze!
És igen van a se veled, se nélküled "minket a szex tart össze" kapcsolat is. Majd kibékülünk ha szexhiányunk lesz, és addig nem találunk mást!
Sajnos ez a nagy büdös valóság!
Akik lepontoznak azok nem szeretnének szembesülni bizonyos dolgokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!