Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szónak? A Lolita effektus szó a cikkben van. Nem igazán ismerem a Lolita story-t csak hallottam róla.
De csak ebben a rovatban megy ez.
Nagyon unom már, hogy többször el kell mondanom.
Nem vagyok incel. Nem utálom a nőket. Szexeltem már, jártam lányokkal is.
De most, hogy ezt tisztáztuk, beszéljünk a kérdésről.
12.-re.
INCEL, NÁRCISZTIKUS, MÉRGEZŐ..., BÁNTALMAZÓ KAPCSOLAT, meg az ÖSZTÖNLÉNY.
Valamelyik ostoba Büfé - Cihológija szakos liba olvasta a diplomagyár egyik előadásán, és azóta ezt puffogttatja, hogy lássák a népek, hogy ő mekkora éttermiséghy.
Én nem teljesen értem ezt a cikket. Az, hogy a férfiak fiatalabb feleséget választanak, az ókorból/középkorból/újkorból maradt fenn, amikor a nők kb. 30-35 éves korukig voltak termékenyek, de annak a valószínűsége, hogy egy 35 éves nő belehal a szülésbe elég magas volt.
Ezért 16-18 évesen elkezdtek szülni, hogy két évente szülve 28-30 éves korra meglegyen a 6-7 gyerek, akik közül 2-3 jó esetben felnőtt. A férfiaknál nem nagyon volt ilyen időbeni korlát, aki felnőtt, ott is azért 60 éves korig eléldegéltek az emberek, tehát még egy 35-40 éves férfi nem volt annyira idős.
A cikk meg úgy állítja be az egészet, mintha egy teljesen újszerű dolog lenne, hogy idős férfiak fiatal lányokkal vannak együtt.
Jó sokat változott a világ. Ma már nem divat 16-18 évesen szülni.
Hát gondolom arra céloz a cikk, hogy azt próbálja megindokolni, hogy miért van az, hogy pl. 30 éves pasi meg 18 éves csaj együtt van. Egyesek számára ez nem elfogadható.
Nézz körül a médiában. Harmincas-negyvenes férfiak jönnek össze
jóval fiatalabb nőkkel, lányokkal. Csak arra az a reakció hogy
mennyire cukik. Ha ezt egy hétköznapi ember teszi, akkor válogasson a saját korosztályából.
Érdekes.
18.
Pontosan, ő is ezt csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!