Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen szerelem ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szerelem ez?

Figyelt kérdés
Exemmel folyamatosan tartom a kapcsolatot hol én hol ő hív annyira tudunk egymásnak hiányozni hogy nem -bírjuk ki ne beszéljünk,Viszont hogy együtt legyünk attól ő tart hisz nekem van 2 kisfiam, más is van ilyen sz.. helyzetben.
2021. dec. 7. 21:01
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
Olyan, amiben az egyik menekül mint a forro tűztől. Keress mást.
2021. dec. 7. 21:03
 2/3 anonim ***** válasza:
70%
Ez nem szerelem, max a te részedről. Ha ő szeretne, akkor a 2 gyerekeddel együtt szeretne. Még bízik pár potya szexben és annyi.
2021. dec. 7. 21:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Bárcsak ilyen könnyű lenne az én helyzetem. Irígylem a pasidat, hogy csak két gyermeket kell elfogadjon és nem áll ellene a család, nem köt téged közös hitel, vagy egyéb világi dolog.

Milyen szerelem ez? Téged szeret, de csak téged. Ha nem lenne gyereked, azonnal mindent odaadna, de így fél tőle.

2021. dec. 7. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!