Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan juthatnék túl egy évek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan juthatnék túl egy évek óta tartó képtelen szerelmen családos nőként?

Figyelt kérdés
6 éve szeretem. Képtelen helyzetben ismertem meg. 17 éves volt, és a diákom, én pedig házas voltam, egy gyerekkel. Mindig úgy éreztem, vonzódik hozzám, de soha nem történt közöttünk semmmi, és miután befejezte a középiskolát, véletlenszerűen találkozunk, évente talán egy-két alkalommal, akkor viszont egyre közvetlenebb, úgy tesz, mintha teljesen más kapcsolatban lennénk, ami persze belefér egy barátságba, de a miénk soha nem volt az.Azóta sincs senkije, és csak megfejteni szeretném, mit érezhet, és kilábalni az egészből.Nem egy nőcsábász, aki csak szórakozik a gesztusaival.

#házasság #tanár-diák #nem múló szerelem
2021. dec. 6. 23:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egész jó film-/regényötlet, 7/10.
2021. dec. 6. 23:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nekem miért nem volt ilyen tanárom.
2021. dec. 6. 23:19
 3/8 gyurlaci ***** válasza:

Nekem volt. Már mint hogy nem voltunk szerelmesek egymásba csak dugtunk. És?

Elmúlt mint a kanyaró.Max egy szép emlék.Az a szerencsétlen gyermekes anya aki nem tudja kezelni helyzetet ráadásul pedagógusként az egy genetikai hulladék. Én csak a családját sajnálom.Az ilyen minden normális családot, gyereket akaró férfi rémálma.

2021. dec. 7. 07:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Együttérző, saját tapasztalatból erőt merítő válaszokra kérnélek. Nem vagyok "ilyen" tanár. A pedagógus is hús-vér ember, valós érzelmekkel, csak erről senki nem mer szólni. Előfordul, hogy érzelmileg meginog, de nem megy bele, ahogy én sem. Kedves utolső: megkérnélek, hogy ne másokon töltsd ki az agresszív indulataidat. Ha figyelmesen olvastál volna, észrevehetted volna, hogy semmi nem történt közöttünk, akkor és most sem, ebbe egyikünk se ment bele. Érzelmileg pedig harmadik fél akkor kerülhet egy kapcsolatba, ha az nem működik. Ne legyünk már képmutatóak! Évek óta nem működött már, de az ember megoldani próbálja, nem továbbálni.
2021. dec. 7. 08:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Még mindig a párod mellett álmodozol róla vagy azóta egyedülálló lettél? Ha az első, előbb azt kell eldöntened, mit akarsz. De nem azt, hogy ha a másik tényleg jobb lenne, akkor érdemes átnyergelni, egyébként meg inkább maradsz a gyerek miatt. Ha maradsz, akkor ne dédelgesd ezt a romantikus álmot magadban, amiben gondolom már valami szuperhős a gyerek, mert az összes szeretethiányod belevetítetted, hanem dolgozz azon, hogy otthon jobb legyen. Ha menthetetlen a házasságod, pedig becsülettel megtettél mindent (és az nem a duzzogás és veszekedés, hanem kettesben töltött idő és asszertív kommunikáció némi csábítással), akkor függetlenedj. Utána meg szabad vagy és aztán vagy beválik a megérzésed vagy sem.
2021. dec. 7. 08:18
 6/8 gyurlaci ***** válasza:

"Együttérző, saját tapasztalatból erőt merítő válaszokra kérnélek"Nézd ez itt egy nyilvános fórum te anonim kiírtad a gondodat itt pedíg anonim véleményt nyílvánitanak sokszor nem támogatólag. Ez egy ilyen expresso. Ha feltétlen neked tetsző véleményeket szeretnél, fordulj a NaNe egyesülethez esetleg a She.hu-hoz vagy a Hoxa női portálhoz. Nincsenek agresszív indulataim, én csak a párodat sajnálom ebben nincs semmi agresszív.

"Ne legyünk már képmutatóak! "

Ki is itt a képmutató? Ki mellett ébred fel immár 6 kemény éve a férje (vagy párja) hogy ő csak egy szamár...... tudod ha ló nincs.Lehet hogy nem hiszed de ezt megérzi a másik fél még ha nem is nő. Tényleg a férjedről nem ejtettél szót. A kiírásban családos vagy. Ha a fenti oldalakon vagy a gyk-n nem kapod meg a bölcsek kövét, marad pszichológus. 20e forintos óradíjért bármit elmond amit hallani akarsz. Fontos hogy ne férfi legyen.Ha nincs rá keret, a pedagógusok Klébelsberg óta tényleg nincsenek megfizetve, kérj a férjedtől rá pénzt. Nyugodtan mondd el neki hogy 6 éve másra nedevesedik a bugyid és halálosan szerelmes vagy egy nálad círka 8-10 évvel fiatalabb pasiba de te ezt nem akarod. Hidd el dijazni fogja az őszinteséged. :-)

Amúgy egy 17 éves egészséges fiatal srác már elnézést, de a legyet is röptében. Anno volt egy matektanárunk úgy erős 40-es , festett vörös hajkorona, darázs derék, hosszú combok és csoda nagy kannák, ha bármelyikünket behívott volna szertárt rendezni és csak egy gesztust tett volna úgy megmásztuk volna mint Edmund Hillary Mount Everestet. Bár az is igaz hogy akkoriban a csapvíz nem volt tele női nemi hormonokkal, mikroműanyagokkal.

Mire is számíthatsz a "tanítványodtól". Bizonyára szertné ha beteljesülne a szerelmetek. Tényleg elárultátok már egymásnak a nagy érzéseket? Tuti hogy kölcsönös? És mint csinál az év többi napján? Nem kufircol senkivel csak rólad álmodozik? És mit vártál (vársz) tőle? Összejöttök, közös jövö hosszútávu kapcsolat neveli a gyerekedet, örökkévalóságig boldogság és ellovagoltok a naplementébe? Ez egy Romanát kényszeresen olvaso tini lánytól is gyenge. Lehet hogy te a szerelembe vagy szerelmes, Azon bizony a piócás ember sem segít Akkor???Szerintem legyezgeti a hiúságát hogy egy "érett" asszonnyal flörtölhet akit bármikor megkaphat. Ha többet akarna akár csak megdugni le se tudnád vakarni. De ezek szerint még csak le sem akar varrni. Nincs mellette nő, nem tesz lépéseket hogy levarázsolja a bugyidat? Hááááát. Ez ügyben itt valamji nem kerek.Az #5 nagyjából leírta hogy mik a lehetőségek. Többé kevésbé egyet is értek vele.

2021. dec. 7. 12:02
 7/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Nem kívánom felvenni a boxkesztyűt egy ilyen hangnemű beszélgetésben, ahol te az anonimitásra hivatkozva kígyót-békát kiabálsz. Nem ezért kérdeztem, és nem nekem tetsző hozzászólásokra vagyok csak kíváncsi, de azt hiszem, a jóindulat joggal elvárható. Tudod, az asszertív kommunikáció, ahogy az ötös mondta, akire hivatkoztál. Ha mégsem, én kérek elnézést, és búcsúzom, a vizát pedig ezzel lezártnak tekintem.

Igazad van, pszichológusra valóban nincs pénzem, mert a férjem, akivel látatlanból is olyannyira együttérzel, évek óta nem kíván dolgozni, és már jóval ezelőtt is agresszív volt mindkettőnkkel.

Ha valóban kíváncsi lettél volna a problémára, és nem csak a szitkozódás lett volna a célod, felfigyelhettél volna arra a szövegben, hogy egyikünk sem próbálkozott az elmúlt években. Nem szoktam "gesztusokat téve" szertár rendezésre invitálni senkit, ahogy akkor se tettem meg, és örök boldogságra sem számítok az oldalán, mert ezesetben ismerném a lehetséges forgatókönyvet, ne aggódj!

Köszönöm a pedagógiai bölcselkedést, de légy oly kedves, ne próbáld nekem elmagyarázni, kikkel dolgozom!

2021. dec. 9. 15:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha szerinted menthetetlen a házasságod, ami tök érthető, ha a párod agresszív ingyenélő, és ezek szerint anyagilag sem függsz tőle, válj el tőle. A gyereknek is jobb példa, hogy vannak egy nőnek határai, nem kell rettegésben tűrni, és hogy egy férfi nem társ, ha csak here. ((Egyébként pszichológus (csak ezt sokan nem tudják) van TB-re is, a háziorvosnál (akinek titoktartási kötelezettsége van), lehet érdeklődni. De azért ha jóban vagy a családoddal, vannak bizalmas barátaid, az felér egy pszichológussal.))
2021. dec. 9. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!