Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne tovább lépni?
7 hónapja szakított velem a párom. Azóta rendbe jöttem lelkileg. Régebben végig sírtam a nappalokat, és az éjszakákat javarészt agyalással töltöttem. Sosem kaptam meg a választ, miért zárta le a kapcsolatunkat. Próbáltam felvenni vele a kapcsolatot, de letiltott mindenhol. A számomat is. Ezért megvártam a lakása előtt. Amint meglátott beszaladt és nem jött ki. 2 órát vártam rá. Aztán egyszer megpróbáltam felhívni a barátnőm telefonjáról. Sokáig csörgött de nem vette fel. Itt le is álltam, nem akartam zaklatni. A “ nemet” megértettem. A “ miértet” nem tudtam meg. Találgattam, filóztam hosszú ideig. Ma már úgy gondolom, nem fontos a miért. Az a lényeg, hogy vége lett. Okkal. Nagyon félek tőle, hogy vissza akar majd táncolni. Fogalmam sincs mit reagálnék rá. Rettegek, hogy ez bekövetkezik én meg új életet kezdtem mással/ máshol. Mit tegyek?
25/N
A kérdést sem értem.
A pasi nem akar tőled semmit. Még beszélni sem.
Elfogadtad a nemet. A miértet meg ne keresd. Teljesen felesleges.
Talált mást, nem szeretett, vagy simán fogyatékos..bármi.
Szard le és engedd már el a francba 7 hónap után!
És tényleg ne zaklasd. Nagyon gát amit csinálsz.
A pasi önamgát minősítette, neked ehhez semmit nem kell hozzátenned.
Valami zűr lehet veled.
Egyrészt, így le akart ràzni.
Masrèszt ha ennyire le akart ràzni minek akarna visszatàncolni?
#3 válaszodra: 7 krva hónapja ?
Nagyon tompa lehetsz már bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!