Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik azok a nők, akik azt szeretik, ha egy pasi csipkelődik velük?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet azokat felismerni?2021. nov. 29. 15:01
1/6 anonim 

válasza:

A csipkelődés a felnőtteknél flörtöt jelent, és szexuális töltetű.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, de a csipkelődés alatt itt azt értem, amikor a pasi be is szólogat a nőnek, aki ugyan mondja, "milyen bunkó vagy", de azért mosolyog közben.
2021. nov. 29. 15:04
3/6 anonim 

válasza:

Onnan felismerhető, hogy egy ideig tűr csak az ember.. Ha nem jön be neki, és épp olyan hangulata van hogy nem teszi fel a pókerarcot akkor elküld a jó édes anyádba.
Amúgy nehezen felismerhető. Vannak ilyen csipkelődős balf4sz munkatársaim, de mivel munkahely, jópofizni kell, nem akarok rosszba lenni senkivel ezért elviselem. Mosolygok. Legbelül viszont úgy érzek hogy megfejelném a tetű képüket :)
4/6 A kérdező kommentje:
Na jó, de én nem ilyenekre gondoltam, mint ahogy te viszonyulsz a munkársaidhoz, akik tökkelüttek, és nem veszik észre magukat.
Olyanra gondoltam, ahol kölcsönös az érdeklődés.
2021. nov. 29. 15:24
5/6 anonim 

válasza:

Én szeretek csipkelődni pasikkal
6/6 anonim 

válasza:

Ha már kapcsolatban vagyunk. Ha nem, akkor nem tudom, hogy viccel. És ha ismerkedünk, nem is olyan a kapcsolatunk, hogy már bunkónak hívjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!