Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársak, belementek ismerkedésbe olyan 30as férfival, aki azt mondja, hogy nem biztos, hogy ebben az országban akar dolgozni a jövőben?
Nem. Én itthon akarok élni, a tavkapcsolatnak még nincs értelme. Nem csak anyu-apu, de a barátok, a nyelv, a környezet, a kultúra, mind olyanok, amiket ismerek, megszoktam, otthonosan mozgok bennük.
Szerintem tök szomorú, ha valaki olyan szinten nem kötődik semmihez a jelenlegi életében, hogy csak a szülőktől való függés jut eszébe, mint lehetséges szempont a maradás mellett. Akkor azért valamit elég szarul csinál.
Igen, ha a kapcsolatot viszont komolyan gondolja. A munkám olyan, hogy bárhol csinálhatom, egy szál laptop kell hozzá. A legjobb barátnőm most is ezervalahányszáz kilométerre él tőlem, mégis élő, napi szintű kapcsolatunk van. Szóval tulajdonképpen miért ne? Illetve attól függ, hova, Angliába nem mennék, utálom azt a nyunyás időt, ami ott jellemző. Hollandia detto. De valahova délre szívesen.
Most már nem fogok menni sehova, 33 vagyok és van családom, de ha anno úgy adódott volna, simán elmegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!