Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elfogadnátok olyan nőt aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadnátok olyan nőt aki annyira kövér és lusta hogy tolókocsiban kell vinni bevásárolni is?

Figyelt kérdés

Ismerek olyan nőt aki ilyen és nem is rossz pasi a férje….

Nem értem komolyan én meg persze egyedül vagyok 33 évesen.

2021. nov. 22. 10:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Pff, a pesti járdákat, köztereket elnézve a kerekesszék egyadta küzdelem, szerintem akinek van lehetősége kerettel, vagy bottal közlekedni, az igyekszik azzal menni.

Ha nem teszi, akkor valszeg oka van rá.

De mondok más példát, hogy értsd mit jelent az, hogy bár meg tudná tenni az X dolgot, de nem éri meg.

Tegyük fel, hogy 30 kilóméterre van tőled a bolt, és ahhoz, hogy zárás előtt odaérj lábon, ezt végig sprintelned kell, hóban, kánikulában, oda és vissza is a hátadon a bevásárlással.

Igen, a legtöbb egészséges ember képes erre, de megéri, ha utána egy napra kidőlsz, vagy közben nyáron hőgutát kapsz, vagy a tükörjégen kifordul a bokád és úgy kell összekanalaznia a mentőnek?

Nyilván beülni az autóba, egy másfél óra alatt lezavarni az egészet oda-vissza, plusz bevásárlás azért egyszerűbb?

Lustaság-e nem sprintelve menni a boltba ebben az esetben?

2021. dec. 22. 13:13
 12/12 anonim ***** válasza:

Neked azèrt nincs párod mert végtelenül buta vagy, ès az ostobaság nem vonzó. Tolókocsit pedig nem lustaságból használ az ember. Az én nagymamámnak pl eltört mindkèt lába, tolókocsiba került, ès ez idő alatt hízott nagyon sokat, mert nem tudott mozogni.

Honnan tudod hogy mièrt kövèr a hölgy? Honnan tudod nincs e betegsège? Vagy hogy megsérült e ,ami miatt nem tud járni? Ne ítélkezz, még te is járhatsz így!

2021. dec. 23. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!