Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bele vagyok zúgva egy férfibe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele vagyok zúgva egy férfibe, aki kb 20 évvel biztos idősebb, és ha találkozunk mindig zavarba vagyok. Ezt hogyan lehetne elrejteni előle?

Figyelt kérdés
Bár attól tartok, hogy már vmit biztos sejt, mert mostanában mindig többet mosolyog ha találkozunk, de régebben is mindig kedves volt velem. Pedig csak a kötelezőt beszélem vele. Annyira kínos lenne ha rájönne, hogy nagyon is vonzódom hozzá. 50-es, van nője.
2021. nov. 21. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
24%
Menj rá!
2021. nov. 21. 21:03
 2/5 czovek1973 ***** válasza:

48 ffi vagyok. Én most vagyok így egy 20-as lánnyal. Nem hittem a tökéletes nőben. Pedig ő az. De nem érdeklem...

Ha jól meglesztek együtt, az csak rátok tartozik. Ne adj a közvélemény kibickedesere. Szimpatizál veled, biztos nem véletlenül. Hajrá!!!

2021. nov. 29. 10:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért egy ilyen korú férfi, hiába van van felesége mondjuk 20 éve, igencsak kísértésbe tud esni egy fiatal nőtől, valószínűleg kölcsönösek az érzések...
2022. márc. 4. 05:56
 4/5 anonim ***** válasza:

48 ffi vagyok. Én most vagyok így egy 20-as lánnyal.

Ez olyan szánalmas...

2022. márc. 4. 12:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha elmondanád neki?
2022. márc. 4. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!