Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt sem vagyunk még de úgy viselkedik, mintha már 1 éve együtt lennénk, szerintetek ez mit jelent?
Az ennyire gyorsan kötődő emberek tekintetében nekem az a tapasztalatom, hogy bárkihez ugyanígy kötődnének. Nagyjából mindegy ki is az, csak legyen valakijük. Később még fojtogatóbb tud lenni az ilyen személy közeledése.
Nekem ez intő jel, ilyenkor be is fejezem az ismerkedést.
1 hete ismerkedtek, normál ember mikor mondana másnak olyat, hogy szereti? Nem is ismeri ilyenkor a másikat még.
Azért ha Benned is felmerült, érdemes lehet elgondolkozni, hogy ez Neked megfelelő-e, nyugodtan nyíltan kommunikáld le ezt a másik felé.
Bajt! Ha 1 hete ismerkedtek nincs mit szeretnie.
Nem csodálom, hogy sok, és én is úgy gondolom, mint 1-es, hogy érdemes lenne megbeszélni vele. Őszintén én lehet, hogy le is zárnám, az ő ragaszkodása félelmetes, nem vonzó.
Egy kicsit gyorsnak tűnik, tudatosítsd vele, hogy ez nem jön be egészen. Lehet, hogy minden rendben lesz, ha ezt a helyére tudja tenni. Ha nem, nincs sok értelme a kapcsolatnak.
Elizgulja a dolgot, valamiért azt hiszi, hogy állandóan érzékeltetnie kell, hogy szeret. Lehet, hogy otthon ez az elvárás, ez volt a mintája. Akárhogy is van, engem is megörjítene egy idő után.
Ha ismer ha nem, nekem ez nagyon para lenne. A hideg ráz az ilyen tapadós emberektől.
A fényképpel valami párnát, macit vagy egyéb fényképes giccset fogsz kapni. Fúj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!