Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Együtt sem vagyunk még de úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt sem vagyunk még de úgy viselkedik, mintha már 1 éve együtt lennénk, szerintetek ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Nos, nagyjából 1 hete kezdtünk el alakulni, megvolt az első pár randi, de máris becézget, el várja, hogy én is becézgessem őt. Folyton mondogatja, hogy mennyire szeret, megállás nélkül puszilgat és már eltervezte, hogy mit vesz nekem karácsonyra, annyit tudok, hogy kell hozzá egy közös kép. Ez mit jelenthet? Nekem sok ez így az elején...

2021. nov. 15. 11:03
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Az ennyire gyorsan kötődő emberek tekintetében nekem az a tapasztalatom, hogy bárkihez ugyanígy kötődnének. Nagyjából mindegy ki is az, csak legyen valakijük. Később még fojtogatóbb tud lenni az ilyen személy közeledése.

Nekem ez intő jel, ilyenkor be is fejezem az ismerkedést.

1 hete ismerkedtek, normál ember mikor mondana másnak olyat, hogy szereti? Nem is ismeri ilyenkor a másikat még.

Azért ha Benned is felmerült, érdemes lehet elgondolkozni, hogy ez Neked megfelelő-e, nyugodtan nyíltan kommunikáld le ezt a másik felé.

2021. nov. 15. 11:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Első körben ahelyett, hogy ide írsz ki kérdést, beszéld meg vele, hogy ez neked sok.
2021. nov. 15. 11:11
 3/10 anonim ***** válasza:
93%

Bajt! Ha 1 hete ismerkedtek nincs mit szeretnie.

Nem csodálom, hogy sok, és én is úgy gondolom, mint 1-es, hogy érdemes lenne megbeszélni vele. Őszintén én lehet, hogy le is zárnám, az ő ragaszkodása félelmetes, nem vonzó.

2021. nov. 15. 11:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy kicsit gyorsnak tűnik, tudatosítsd vele, hogy ez nem jön be egészen. Lehet, hogy minden rendben lesz, ha ezt a helyére tudja tenni. Ha nem, nincs sok értelme a kapcsolatnak.

Elizgulja a dolgot, valamiért azt hiszi, hogy állandóan érzékeltetnie kell, hogy szeret. Lehet, hogy otthon ez az elvárás, ez volt a mintája. Akárhogy is van, engem is megörjítene egy idő után.

2021. nov. 15. 11:24
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát igazából már régebbről ismerem, barátok voltunk, csak egy időre megszakadt a kapcsolat. Most újra elkezdtünk találkozni, egy idő után nem úgy, mint barátok, átment romantikába. De igen, így is sok.
2021. nov. 15. 11:27
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Ez fontos infó, hogy régről ismered. Így simán elképzelhető, hogy egyszerűen fellángoltak irántad az érzelmei, végre valóra válthatja, amire titokban (vagy tudat alatt) már régóta vágyott. Viszont ez esetben is érzékelni kell, a másikban hol tart az érzelmek kibontakozása.
2021. nov. 15. 11:39
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
Ha régóta ismered, akkor ne szégyenlősködj, mondd meg neki egyenesen, hogy túl sok! Elemezhetjük, hogy miért, mint 4-es írta, azt még hozzátenném, lehet évek óta oda van érted, és ezt most rád zúdítja.
2021. nov. 15. 11:40
 8/10 anonim ***** válasza:
82%

Ha ismer ha nem, nekem ez nagyon para lenne. A hideg ráz az ilyen tapadós emberektől.

A fényképpel valami párnát, macit vagy egyéb fényképes giccset fogsz kapni. Fúj.

2021. nov. 15. 11:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Nagyon meg akar tartani.
2021. nov. 15. 11:52
 10/10 anonim ***** válasza:
30%
mert a nők mindig arról áradoznak mennyire szeretik a figyelmet az érintést.. Egyeseknek a puszik az ölelés a baja, a másiknak a folytonos szex.. senkinek semmi nem jó az a lényeg.
2021. nov. 15. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!