Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a párotokkal vagytok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotokkal vagytok, olyankor csak vele foglalkoztok vagy néha mással is?

Figyelt kérdés

Én (25/N) minden szabadidőmet neki szentelném de úgy érzem neki ez sok. Állandó veszekedés forrás ez nálunk. Azt mondja szeret és velem akar lenni, de amikor együtt vagyunk nem érzem minőségnek az időt. Én úgy képzelem el hogy amikor együtt vagyunk akkor szó szerint együtt vagyunk, minden időt egymás melett töltünk, beszélgetünk stb. Ő viszont amikor nála vagyok és épp főzök pl, van hogy elvonulna tvt nézni, pedig én azt akarom hogy mellettem legyen és beszélgesünk pl...

Mindennap találkozunk néhány órára (melo után) , heti többször együtt is alszunk. (nem élünk együtt)

Én úgy érzem nem szeret eléggé, de ő ezt cáfolja. Találkozni mindennap hív, ezért nem értem azt, hogy a találka alatt miért nem mellettem tölti az ideje 100%át,miközben én arra pazarlom az időm hogy ott legyek nála pedig othon is lenne dolgom néha.

Igazábol azért tettem fel a kérdést ide, mert már fogalmam sincs hogy én látom e rosszul a dolgot, és én vagyok túl "fullasztó", vagy ő nem akar engem eléggé....

2021. nov. 14. 17:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#10, ő kb fele annyi puszit és ölelést ad mint amennyit igényelnék. Nem mondom hogy nem ad, de nekem a folyamatos ölelés és puszilkodás sincs ellenemre, ő viszont 1 találka alatt csak pár alkalommal jön puszit és ölelést adni. Ez is állandó vita forrás.

Amikor sűrűbben jön puszilgatni akkor szerintem az csak azért van hogy ne sértődjek meg, ezt én el is mondom neki, ami szintén vita forrás. Kész káosz 😭

2021. nov. 14. 18:30
 12/18 A kérdező kommentje:
Illetve mondtam neki hogy tarthatunk nagyobb távolságot, ha ő nem akar egy meleg, meghitt, romantikus kapcsolatot velem, de ilyenkor azt mondja hogy ő nem akar távolságot és szereti azt a szeretet mennyiséget amit én adok. Ezért nem értem az egészet. Úgy vélem nem őszinte ilyen téren.
2021. nov. 14. 18:34
 13/18 anonim ***** válasza:
67%

Nekem úgy tűnik, hogy legbelül attól félsz, hogy megváltoznak az érzései irántad, és folyamatos visszajelzésre van szükséged, hogy elhidd, hogy nem így van.

Tudatosítanod kell magadban, hogy ő egy különálló ember másik aggyal, más gondolkodással, és hogy nem pásztázhatod folyamatosan a viselkedését, hogy szeret-e még, vagy nem. Ez a bizalom lényege, hogy elhiszem a másiknak, hogy szeret annyira, hogy a szívemet a kezébe adhatom. Próbálj meg több bizalmat szavazni annak, amit a párod mond, hidd is el, amit mond.

2021. nov. 14. 18:43
 14/18 anonim ***** válasza:
Lehet hogy hianyoznak az értékes kapcsolatok az életedből és emiatt rá támaszkodsz. Nem feltétlenül könnyű ezeket megbeszélni, személyiségi okokból, de hozott minták is lehetnek, ami miatt furcsának látod. Amugy fiúként én is könnyen ragadtatom el magam, volt kapcsolatom ahol másra se vágytam csak hogy smacizzunk. Szerintem megkérdezgeted tőle így konkrétan, hogy mit gondol erről a vágyadról, mi lehet az oka. :)
2021. nov. 14. 20:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Miért főzöl, amikor nála vagy, amikor otthon is lenne dolgod?
2021. nov. 14. 21:21
 16/18 anonim ***** válasza:
68%
Ez meg a másik, ez nálam is kiverné a biztosítékot. Főzök rá, ő meg bedöglik a tv elé? :D Aki szerint ez normális, az le van maradva vagy 2 generációval.
2021. nov. 15. 06:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Bocs, de baromi irritáló lehetsz. Rátelepszel a másikra és minimális magámszférát sem hagysz neki. Szarni azért elmehet egyedül? Vagy akkor is beszélgetnie kell veled közben?
2021. nov. 15. 08:04
 18/18 anonim ***** válasza:
49%

Álljatok meg egy kicsit.

Nem élnek együtt. Vagyis elvileg akkor találkoznak, amikor mindenki happy, neeem ?

Akkor meg persze hogy igenis egymással kéne foglalkozni, leszarni a TV-t, stb stb.

Én lehet, hogy főzés közben állnék mögéd, és átölelnélek a melledet simogatnám és belecsókolnék a nyakadba.

Amúgy a psik 80%-a ilyen. Játssza a flegmát, mert tudja, hogy annál jobban fogsz kaparni nála. Szolíd érzelmi manipulálás. De bezzeg, ha a lány ilyenkor letiplizik mással, fel van háborodva, hogy szemét ku...va.

Hát az ilyet nagy ívben kerülném és tipliznék.

2021. nov. 15. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!