Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szólnátok hozzá, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá, ha a legjobb barátotok összejönne a húgotokkal?

Figyelt kérdés

A barátom húga 20 éves, én 24 vagyok.

Úgy érzem nagyon összeillünk a húgával, és a húga is kihangsúlyozta ezt már pár alkalommal.

A barátom nem tud róla, de eljárunk kávézni, beszélgetni, whatsupon folyamatosan irogatunk egymásnak már több mint 1 hónapja, és tetszem a húgának, és ő is nekem. (Nem volt még semmi köztünk)

Mit szólnának hozzá a szülei? Akikkel szintén nagyon jóba vagyok, meg az egész családjával is, mindig együtt szilveszterezik, karácsonyozik a két család) A barátom családja, és az én családom. (Ők is nagyon jóba vannak a szüleimmel, és az egész rokonsággal)

A barátommal 5 éve legjobb barátok vagyunk, nem tudom mit szólna hozzá ha kiderülne, meg mások mit szólnának hozzá, látnának a városban, hogy eddig a barátommal jártam erre-arra most meg a húgával vagyok együtt.

Tudom van még rengeteg nő Pesten, de vele teljesen összeillünk, szinte mindenbe ugyan azt szeretjük, ugyan az az ízlésünk szinte minden téren.

Ti mi tévők lennétek?

2021. nov. 10. 09:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
#8-9 Pedig akár örülhetnél is, hogy két, számodra fontos ember szereti egymást. Míért kellene, hogy a barátod számára tabu legyen a nem is olyan kicsi (felnőtt) húgod? Inkább rád vet rossz fényt, ha közéjük akarnál állni. Te lennél így a rossz barát.
2021. nov. 10. 15:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék neki. Nem ti vagytok az egyetlenek a világtörténelemben.
2021. nov. 21. 08:52
 13/16 anonim ***** válasza:
22%
Ha csajozni akarnál, akkor a húgom tabu. Ha kolcsönös a szerelem, áldásom rátok, én leszek a tanúd, asszony meg a húgomé.
2021. nov. 21. 08:54
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
nyakad tekeredne mint a csirkéjé.
2021. nov. 22. 09:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a legjobb választás lenne. Annak idején én is örültem volna egy ilyen felállásnak, de sajnos, nem adatott meg.

Egy rizikófaktora azért van, amivel sajnos, számolni kell. Mégpedig az, amit fentebb már többen is leírtak. "Ha esetleg mégsem jönne össze, a barátságotok tönkremehet. S a két család is elhidegülhet egymástól.

2021. nov. 30. 17:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Van egy csajbarátom, akinek tetszett a húga, semmi ellenvetése nem volt a dolgot illetően. Persze nem jött össze a dolog, de ez már egy másik kérdés.
2021. dec. 27. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!