Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hány nőbe tudtok szerelmesek lenni egyszerre?
Figyelt kérdés
2021. okt. 31. 12:14
11/18 anonim válasza:
Tudom mik voltak a hibaim, de nem emiatt lett vége a dolgoknak hanem a masik felek nem torodomsege, erdektelensege által. Amit en beleadtam a kapcsolatba vehetjuk 90%nak amit ok az kb 10(ami kb sokszor ott kimerult h szex) . Szóval hiaba adtam es adtam sose volt eleg es sose kaptam szinte semmit se vissza.
12/18 anonim válasza:
Egyszerre csak egybe.
8-as semmi sem tart örökké ha ezt nem tudod elfogadni sajnálom. Mikor átalakul a szerelem fura, de jön helyette értékesebb csak meg kell élni a változást, ami nem mindig könnyű. Vagy el sem jut odáig a kapcsolat.
13/18 anonim válasza:
2 volt eddig a maximum. Mondjuk mindkettő plátói volt.
15/18 anonim válasza:
11 lehet a másik is azt érezte
16/18 A kérdező kommentje:
13 kétszer voltál eddig szerelmes és az is egyszerre és ráadásul mind a kettő plátói volt?
És akikkel kapcsolatod volt, azokat nem szeretted? ?
2021. okt. 31. 14:10
17/18 FoxtrotLidérc válasza:
Egyszerre egynek van helye a szívemben. :)))
18/18 anonim válasza:
1,5
Amikor szerelmes vagyok valakibe de kezdek kiszeretni belőle és valaki más tetszik és fogalmam sincs melyik iránt mit érzek, de ténylegesen szeretni és kapcsolatot akarni csak 1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!