Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján szeret engem?
Kb egy hónapja találkozgatok egy pasival, azt már az elején letisztáztuk, hogy komolyat akarunk egymástól. Mindig keres és jön, csak mostanában kicsit szétszórt, mert épp költözködik másik albérletbe. Tegnap is úgy volt, hogy elmegyünk délután sétálni, de nem jött össze, mert elhúzódott a pakolással. Abban maradtunk, hogy azért ha végez akkor átjön. Hát jól megváratott engem, másfél órát vártam rá és nagyon mérges lettem. Nem veszekedtem, csak nem ugrottam a nyakába és megmondtam neki, hogy ez nálam nem pálya, hogy eltűnik én meg csak várok, ez nekem megalázó és azt sugallja, hogy ő nem törődöm. Nagyon sajnálta a dolgot, hogy elhúzódott a pakolással, még sírt is egy kicsit, hogy nem akart megbántani, tényleg sietett és higgyem el, hogy csak velem akar lenni.
Persze kibékültünk, de még egyikőtünk sem mondta ki hogy szeretlek. Vagy azt sem mondta, hogy lennék-e a barátnője, de már egy párként beszél rólunk és be akar mutatni a szüleinek. Ezek alapján szerintetek szerelmes lehet belém? Kicsit félénk, önbizalomhiányos, lehet csak nem meri mondani/megkérdezni?
Keményebben kéne odaszúrni. Még az elején mutasd meg hol a helye, ha szólsz akkor pattanjon azonnal és ki nem szarja le mit pakolászik? Ha az elején így elkapatod és ezeket ráhagyod utána semmibe fog venni! Legyen egy kis tartásod! Amikor így becsicskul és sirva fakad meg bocsánatot kér, akkor kell keményen rászorítani a tökeire. Hidd el hamar megtanulja
helyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!