Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néz ki a jelenlegi barátotok/barátnőtök, vagy kiszemeltetek esetleg? Mi fogott meg ezek közül a külsejében?
Hármas válszoló vagyok.
Ő számomra nem státuszszimbólum, hanem a Szerelmem. Aki nem csak jól néz ki, de okos, intelligens, művelt, tehetséges és a lelkitársamnak tartom.
Az inceles megjegyzést poénnak szántam természetesen, hiszen gondoltam, hogy úgyis lecsap rá valaki, mivel a kérdés a külsőségekre irányult. Én meg imádom a magas férfiakat, ennyi. Illetve jelenleg csak Őt! :-)))
Tetszik a szép mosolya, a fogai, a szép pici kék szemei amivel úgy tud nézni..
... és az is nagyon tetszik benne, hogy nem nyomul rám mint más férfiak...
#4 húha, félelmetesen hasonló a sztorink!
Én 14 évesen ismertem meg a mostani páromat. 18 éves korunkig voltunk barátok, amikor egy születésnapi bulin összegabalyodtunk. Utána kb. fél évig húztuk egymás agyát, kerülgettük egymást, lefeküdtünk még párszor. Aztán megbeszéltük, hogy túl régóta barátok vagyunk és ugyanaz a baráti körünk, hagyjuk inkább egymást, nem akarunk kínos helyzetet ha esetleg nem működne a dolog.
Fél év múlva szerelmet vallott és összejöttünk. :) Másfél évig jártunk, aztán összeköltöztünk.
Ennek már lassan 2 éve... mostanában már inkább lánykérés a téma, így bízom benne, hogy jövőre ez is megvalósul.
Ami megfogott benne? Csodaszép kék szemei és szeplői vannak. A két gyengém. Félhosszú haja van (kb nyakig érő), amikor felfogja "csumába" akkor is jól néz ki, de amikor leengedve van akkor is. Nem magas amúgy, nálam max 2-3 centivel nagyobb. Testalkatilag mikor megismertem elég vékonyka volt, úgy is imádtam, mostmár mackósabb, felszedett mellettem 10-15 kilót ami kifejezetten jól áll neki, szélesebb a háta, vastagabb a karja stb és imádom a pociját!:)
Évekig amúgy nem is tekintettem rá úgy, hisz tinik voltunk, sosem érdekeltük egymást különösebben. Volt is kapcsolatom, neki is az ismeretségünk alatt. Akkor kezdtünk összemelegedni, amikor mindketten szinglik lettünk (nagyjából egyidőben) és mindketten csúnya szakítással a hátunk mögött elkezdtünk beszélgetni, lelkizni. Nagyon közeli, bizalmas barátságunk lett, ebből gabalyodtunk össze egyszer egy bulin, kicsit ittasan.
Imádom őt, remélem egyszer a felesége lehetek.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!