Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, hogy megkérdeztem mikor megy nyugdíjba?
Felfigyelt rám egy hapsi, tette a szépet, de idősebb nálam jóval...
Nem tudtam az elején hány éves, de ránézésre 60 évesnek tippeltem, ezért megkérdeztem mikor megy nyugdíjba, gondoltam abból kiderül...
Kiderült, hogy még csak 55 éves, de eskü, hogy 60-nak néz ki.
Megsérthettem ezzel a kérdéssel?
3
ok, de ebből levágta, h. én jóval idősebbnek gondoltam...
nem érted?
ő akart volna nőként tőlem vmit, de ebből kiderült számára, h. egy én már úgy tekintek rá, mint aki mindjárt nyugger, nem ffiként.
és ez igaz is, annyira avatag a stílusa, ahogy beszél, öltözködik, kinéz...
nem akarok tőle semmit, de bunkó sem akartam volna lenni.
Mert még fiatal a kérdező és/vagy kevés tapasztalata van. Nem volt ideje kiégni, ő még foglalkozik a suttyók érzéseivel is, nem akarta megbántani a vén kecskét. Nem csak azzal rendes, akitől akar is valamit.
Remélem jó példa ez, hogy válik valaki immunissá a bunkóságra, ha éveken át ostromolják. Senki sem kezdi így, mindenki csak megkérgesedik idővel. Ha majd az 50. vén fsz akarja megdugni(ami a legtöbb lánynál 16 évesen már megvolt), rohadtul le fogja tojni mások érzéseit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!