Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt zöld szemű emberek? Ha igen, ismerkedésnél milyen hamar tettek utalást a szemed színére?
Vagyok.
Egy diszkóban egy srác bókolt, hogy milyen szép a szemem - de abban a fényben max a nagyon világoskék szeműek szeme látszik, az enyém tuti nem.
Egy művész csávó lerajzolt engem, de annyira a melleimet fixírozta, hogy barna szemeket adott nekem. Mármint a szem a legkifejezőbb rész, pláne egy rajzon :D
Párom meg színtévesztő :DD (Na jó, azért látja hogy zöld, meg is dicsérte)
Érdemes belegondolni, hogy jó-e említeni pl. egy nővel való ismerkedéskor, hogy milyen szép (pl. zöld) szemei vannak. Szerintem alapvetően nem - bár lehet tévedek. Azért nem, mert nyomulásnak számítana. Kivétel ezalól az olyan eset, amikor a nő is rá van kattanva a pasira, mert akkor talán szívesen fogadná.
Egyébként azt mondta egy olyan férfi, akinek sok nője volt, hogy ha valaki beszélget egy nővel (első alkalommal) és nem emlékszik a szeme színére, akkor nem is figyelt rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!