Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet két ember iránt erős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet két ember iránt erős érzelmek? 26l

Figyelt kérdés

Próbálom röviden összefoglani:

Másfél éve vagyunk együtt a barátommal, együtt élünk és mindent együtt tervezünk. Azonban előtte volt egy távkapcsolatom aminek több mint 2 éve vége lett azóta nem is találkoztam és nem is beszéltem a sráccal.De nemrég névnapomkor felköszöntött és azóta felkavarodott bennem minden érzelem. Nagyon sokat gondolok rá és az együtt töltött kevés időre. Mással is volt már így hogy hirtelen egy korábbi szerelem iránt elkezdett érezni úgy?

2021. okt. 14. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:
66%

nem.

komoly indikátora a párkapcsolatod minőségének, hogy egy egyszerű névnapi köszöntő ennyire felkavar.

és nem tisztességes a pároddal szemben sem más ffiról ábrándozni.

az a múlt. pont.

élj a jelennek, és ha keres is a másik, ne reagálj rá.

nem tartozol neki magyarázattal.

ő a múlt.

le is tilthatod, nagyobb távolságra teheted, vagy egyszerűen nem válaszolsz ezentúl semmire.

2021. okt. 14. 20:58
 2/6 anonim ***** válasza:
22%

Nekem is volt egyszerre kettő iránt érzelem. De egyikkel sem köteleztem el magam végül.

Szerintem rá kellene ébredned, hogy a múltat BÁLVÁNYOZOD - ez pedig egy olyan hibalehetőség, amitől nagyon fogsz szenvedni, ha nem teszed rendbe.

Akár lelkigondozó segítségével. Én ilyen helyzetekben templomi padsorban szoktam imádkozgatni, ami eddig MINDIG sikeresen megvilágosított. Esetleg pap segítségét kértem lelki beszélgetés keretében.

MINDEN ILYEN ESETBEN sikerrel szoktam járni. Megkönnyebbülten felismertem, hogy úrrá tudok lenni a tévelygő érzelmeimen.

2021. okt. 14. 21:19
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

nem feltétlenül kell ezt szakrális keretben értelmezni...

én ateistaként írtam az 1. hozzászólást.

kérdező is lehet az, vagy agnosztikus.

tök mindegy.

a lényeg, h. ez nem oké, és ha vki. mélyen szerelmes a párjába, az nem bolondul meg egy ex boldog névnapot üdvözlésétől.

megköszöni, és tovább megy...

2021. okt. 14. 21:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez így van, a jelenlegi kapcsolatodból hiányzik valami, pl a szenvedély.
2021. okt. 14. 23:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Túl keveset voltál együtt az előzővel ahhoz, hogy kijöjjenek a problémák, így annak csak a szenvedélyes részét élted meg. Ezzel senki sem tudja felvenni a versenyt, aki hosszú távon marad melletted.. A legszebb szerelem a be nem teljesült szerelem.

De mindettől függetlenül ez már a MÚLT, és túl kéne lépned rajta.

2021. okt. 14. 23:19
 6/6 anonim ***** válasza:
73%
Te nem az ember iránt érzel szerelmet, hanem az érzésbe vagy szerelmes.
2021. okt. 15. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!