Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy nő elküldené neked az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő elküldené neked az elveszett jelentés c. filmet, értenéd mit üzen vele?

Figyelt kérdés

Elsősorban középkorú férfiakhoz szól a kérdés, akiknek az életükben volt olyan fiatalabb nő, aki nem volt teljesen közömbös a számukra, de mivel házasok voltak, mégsem realizálódhatott semmi.

Ha a lány elküldi ezt a filmet...? Azoknak szól, akik ismerik jól a filmet.

2021. okt. 8. 20:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Na vigyázz!

Annak elégé nyitott a vége. Mert végleg elköszöntek? Vagy megbeszéltek otthona egy randit? Vagy azt mondta a férfi, hogy hazamegy és elválik? Vagy...

2021. okt. 8. 20:24
 2/13 A kérdező kommentje:
pont az tetszik benne, h. nyitott, és az üzenet lényege is ez lenne...
2021. okt. 8. 20:25
 3/13 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Férfiként mondom, hogy ez nagyon rosszul is elsülhet! Ne küld! NE!

2021. okt. 8. 20:28
 4/13 anonim ***** válasza:

Milyen édes kis nő volt itt SJ. Mindkét színész kedvencem.

Bocs az offért :)

2021. okt. 8. 20:28
 5/13 A kérdező kommentje:

hogyan rosszul?

nem muszáj reagálnia rá, ha nem akar.

ha elég intelligens, akkor meg tudja kezelni.

2021. okt. 8. 20:31
 6/13 anonim ***** válasza:

5.-re. 1. vagyok.

Én, ciki vagy sem, nem tudnám így - most kezelni.

De nem is nekem kell. És gondolom te tudod, hogy AZ a fickó, akiről szó van, ő tudja.

2021. okt. 8. 20:48
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez tipikusan nem az a "finom jelzés", amilyennek gondolod. Ha filmet küldesz, akkor ennyi erővel bevallhatod azt is neki, hogy tetszik és ugyanott vagy. Csak legalább nem megy véletlenül félre, hanem mindketten tényleg értitek mit kérdeztél.
2021. okt. 8. 21:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem dalokat küldött az illető (nő), amelyek szövege félreérhetetlen utalás volt a helyzetünkre.
2021. okt. 8. 21:58
 9/13 A kérdező kommentje:
milyen dalok voltak?
2021. okt. 8. 22:19
 10/13 anonim ***** válasza:

Miért nem beszélsz vele? Az, hogy házas, az ő problémája. Neked kell ő, ez meg a te problémád. Az ő problémáját te nem tudod megoldani, a tiédet viszont csak te tudod. Nézz szépen a szemébe, mondd el neki őszintén, mit akarsz tőle, és bízd rá, hogy mit lép. Ez a legjobb, amit tehetsz mindkettőtöknek.

2021. okt. 9. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!