Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet szokni, ha a párom nem szeret chatelni?
Figyelt kérdés
Társkeresőn ismerkedtünk meg a párommal, és az elején elég sokat beszélgettünk online, de aztán mikor összejöttünk, mondta, hogy ő egyébként nem szeret chatelgetni, csak akkor még ismerkedős fázisban voltunk. A hétvégét szoktuk együtt tölteni, mert másik városban járunk egyetemre, emiatt hétközben marad az online kommunikáció. Szoktunk néha chatelgetni egy pár mondatot naponta, de mondta, hogy neki ez annyira idegen, hogy le kell pötyögnie, hogy mi van vele, emiatt este szokott felhívni, ha ráérünk mindketten, viszont nekem hiányzik, hogy napközben többet tudjunk beszélni, de nem akarom neki mondani, mert nem akarom ráerőltetni, ha amúgy nem ilyen típus. A barátaival sem szokott. Lehet ez azt jelenti, hogy akkor nem szeret vagy tényleg csak ilyen típus? És ezt meg lehet szokni?2021. okt. 6. 16:40
1/9 anonim válasza:
Anyádék sem cseteltek, mégis megszülettél...
2/9 anonim válasza:
Nem. És talán jobb ha elgondolkodsz a jövőtökön és a kapcsolat végén.
3/9 anonim válasza:
Esti telefon beszélgetés ezerszer többet ér. Férfiak nem szeretnek chatelni. Kb egyik sem. Egyetemen rá se érne.
4/9 A kérdező kommentje:
2-es
De emiatt miért kéne szakítani?
2021. okt. 6. 16:45
5/9 anonim válasza:
Napközben mi sem chatelünk sokat. Inkább telefon vagy video.
6/9 anonim válasza:
Miért függsz ennyire az azonnali reakcióktól?
Mond meg neki, hogy ne aggódjon a chat miatt, ha fontos dolog van FELHÍVOD. Nyugodtan válaszoljon akár több órával később, amikor ráér.
7/9 anonim válasza:
Én nő vagyok és gyűlölök chatelni, sokkal többet ér este egy telefon, mint az egész napos pötyögés. Igen, van, aki ilyen típus.
8/9 anonim válasza:
Ő egyszerűen ilyen, ettől még szerethet!...
Nem ez a mérvadó egy kapcsolat minőségét tekintve, szerintem.
9/9 anonim válasza:
Az én barátom sem szeret chatelni, mondjuk mi élőben is ismerkedtünk meg, és úgy kommunikáltunk mindig, így nekem sem hiámlnyzik, hogy mindig chateljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!