Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért érdekli ha mást szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érdekli ha mást szeret?

Figyelt kérdés
Van egy férfi aki tudja hogy szexuálisan vonzódom hozzá, én nem momdtam neki, ő látja elmondása szerint. Néha flörtölget velem, úgy is hogy közben lassan 3 éve kapcsolata van. Én másik városban lakom, míg ő és a barátnője egy városban. Amikor velem elkezdett randizni, közben a másik csajjal is alakulhatott valami, mert egyszer váratlanul bejelentette hogy jár valakivel, ekkor nem is értettem, azt hittem felém akar közeledni. Végül ezzel a csajjal jött össze, de kb. 4 hónapja velem is közelebbi kapcsolatba került.Sokat szoktunk találkozni, ahol ő kezdeményez testi kontaktust(megsimítja a hajam, megfogja a kezem, megölel). Egy alkalommal csókolóztunk is. Ami fura hogy ezek mellett azt mondja hogy nem mer többet mert fél hogy a barátnője megtudja, kitudódik,elveszíti a csajt, engem pedig meggyűlöl. A napokban megkérdezte hogy ha szakítana a barátnőjével, járnék-e vele. Mindig úgy alakítja hogy hátha megcsókolom, majd közli hogy ő szereti a barátnőjét meg nem tervezi elhagyni. Nem tudom, ha én szeretek valakit, nem csókolgatok mást. De ő tudja. Nagyon furcsa ez nekem. Miért érdekli egy elvileg egészséges kapcsolatban hogy ha szingli lenne, járnék-e vele?

2021. okt. 5. 21:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem is furcsa.

Mi lesz ha veled össze jön,ezekután 1-2-3 évvel megismerkedik mással és ugyan úgy el hagy mint a mostani barátnőjét?

2021. okt. 5. 21:40
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem értem

Folyamatosan testileg közeledik hozzám, el akarja érni hogy csókolózzunk, majd közli hogy nem szándékozik elhagyni a nőjét

Ha vele akar lenni, miért mászik rám?

2021. okt. 5. 21:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Liánozni szeretne, ha nem leszel most a szeretője. Talonban tart hozzá.
2021. okt. 5. 21:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagy valószínűséggel azt szeretné ha a szeretője lennél.

Őszintén szólva szerintem hagyd,lehetséges hogy csak ki akar használni.

2021. okt. 5. 21:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Múltkor kérni akart képet, nem küldtem neki, mondván ezt a barátnőjétől kellene kérnie, és mondta hogy ezt most hagyjuk figyelmen kívül
2021. okt. 5. 22:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben akkor hagynám,igazából nem szeretek ilyet mondani de csak ki használna továbbra is.

Nagyon sajnálom,most engedd el mert később csak egyre nehezebb és rossz lesz.

2021. okt. 5. 23:07
 7/8 Laylah ***** válasza:
100%
Csak játszik. Ismerem, milyen ez, izgalmas neki, hogy intim szituációkat lehet kialakítani, de el lehet mondani nyugodtan, hogy igazából nem történt semmi. Azt az egyszeri csókot ne számítsd bele, valószínűleg nem vette komolyan és nem jelentett neki semmit. Ha téged zavar ez a játszadozás, építsd le.
2021. okt. 6. 08:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak akar valakit dugni a nője mellett is. Nem értem, ezen mi nem egyértelmű? Valószínűleg nem csak veled csinálja.
2021. okt. 6. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!