Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a célja ennek a nőnek, amiért ilyeneket írt a férfiakról, és hogyan kellene ehhez viszonyulni?
Kezdjük a legerősebb gondolattal:
"Mi van, ha a nőknek jó okuk van utálni a férfiakat? Mi van akkor, ha ennek a férfiakra irányuló dühnek a szabad kifejezése örömteli és felszabadító?"
További gondolatok:
“A baj az volt, hogy gyűlöltem a gondolatát is annak, hogy bármilyen formában férfiakat szolgáljak.”
“Egyszerűen nem bízom meg bennük. Ezt nem is annyira a személyes életem tapasztalataiból szűrtem le, hanem abból, hogy évek óta vagyok egy nemi erőszak áldozataival foglalkozó feminista szervezet aktivistája. Tényként állíthatom, hogy az agresszorok többsége férfi."
“Ha heteroszexuálisok vagyunk, azt várják tőlünk, hogy kedveljük a férfiakat, de abszolúte meg kell hogy legyen a jogunk ahhoz, hogy ne szeressük őket. Értem, hogy ez erőszakosnak hangozhat, de meggyőződésem, hogy szabadnak kell lennie nem szeretnünk őket úgy általában, hogy egyes férfiakkal kivételt tehessünk"
Forrás itt: [link]
"De joga van bárkinek utálnia bárkit."
Nem, nincs jogod utalni a nőket, melegeket, zsidókat, cigányokat stb. akkor ne legyen jogod utalni a férfiakat, fehéreket, keresztényeket, heterokat stb. sem. Elég volt a kettős mércéből. Vagy jogunk van utalni akárkit, vagy nincs jogunk senkit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!